Mitt försök till egen podcast: Fredagsraiden

Blogg - Andreas Berg - mån 20 september 2010, kl 15.32

I ett försök att glömma hur mörk denna dag känns för många så kommer två stycken färska podcast-lanseringen back-to-back. Idag är det Skillpod som haft premiär, och i avsnittet nämner jag även att jag personligen slänger mig med huvudet före in i podcastandet med min egna podcast Fredagsraiden.

Temat är till vissas förtret, men förhoppningsvis mångas glädje, World of Warcraft och första avsnittet släpps imorgon (tisdag) på Fredagsraiden.se. Där får ni gärna kika in och peka ut alla nybörjarmisstag en oerfaren poddare som jag har begått ^^

Vill du inte missa något kan du med fördel redan nu leta upp Fredagsraiden på Facebook eller följa podcasten på twitter.

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
Trazhs bild

Låter lite intressant :bigsmile:

Ska ta och kolla in och säga sen vad jag tycker (är gammal WoWare själv).

Andreas Ljungströms bild

Öka farten nu Berg! Det är tisdag dammit! ;)

Andreas Bergs bild

Andreas Ljungström skrev:
Öka farten nu Berg! Det är tisdag dammit! ;)

Duuuu, nu tycker jag du ska vara snäll. Satt till efter 6:00 igår för att lösa ett codec-relaterat problem. Nu laddas det upp dock!

I framtiden kommer alltid uppdateringar att dyka upp på Facebook-sidan där det tidigare idag fanns en förklaring också :) (hur fan man länkar till en Facebook-sida är dock bortom mig, sök på Fredagsraiden på Facebook vettja!)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.