Projekt tre nya 80s

Blogg - Andreas Berg - mån 2 augusti 2010, kl 14.27

En av de stora anledningarna till att jag är så förtjust i World of Warcraft, och säkerligen skulle vara förtjust i något annat MMO om jag gav det chansen, är det stora utrymmet för att starta små projekt. Ge spelet nya mål och mening baserat på vad man känner för stunden.

Det senaste i raden av små projekt som jag planerat för mig är att levla tre karaktärer parallellt med varandra. Tanken är att de mer eller mindre samtidigt ska dinga 80, och att vägen upp till maxlevel då blir mycket mer varierad eftersom jag ständigt pendlar mellan olika karaktärer. Något som bevisligen har fungerat väldigt bra eftersom det var väldigt länge sedan jag hade så här roligt i World of Warcraft. Speciellt eftersom jag även fått utrymme att hoppa mellan att spela tre olika klasser i både PVP och PVE.

Karaktärerna är i dagsläget alla på level 75 och består av Warriorn Kardun (tank), Warlocken Sediroc (dps, duh!) och Shamanen Leciti (healer). Dessa tre ska alltså ansluta den trio av level 80-karaktärer som jag redan har, närmare bestämt Priesten Alugrim, Paladinen Cuvar och Death Knighten Kenthorun.

Väl på level 80 är tanken att samla på mig PVP-gear till alla tre och fördjupa mig ytterligare i den del av World of Warcraft som jag hittills har minst erfarenhet av. Räkna med fler uppdateringar på vägen upp till level 240, bara 15 levlar kvar!

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
smisks bild

Men knaspelle, hur orkar du? Kommer knappt orka hålla liv i Rez och Shama under cata, som det ser ut nu, haha :(

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.