Första intryck av Ouya

Blogg - Andreas Ljungström - ons 29 maj 2013, kl 13.26

Fick hem min Ouya igår. Snabba intryck följer.

Trevlig design på både konsol och kontroll. Gick väldigt snabbt att komma igång. Nätverksuppkopplingen, synka kontrollen, ladda ner spel, gränssnittet, allt känns smidigt.

Kontrollen tar ett tag att vänja sig med och är inte alls lika responsiv som man är van vid och i jämförelse med Wii U, 360 och PS3. Den funkar helt okej, men känns mer som ett tredjepartstillbehör än en originalkontroll till en spelkonsol. Den ligger skönt i handen men klickiga analogspakar och hårda knappar ger ett i övrigt ljummet intryck.

Testat ett tiotal spel. Det mesta är slarviga mobilportningar och merparten känns som hafsverk. Hittat några hyggliga titlar men inget haktappande direkt. Snarare långt ifrån.

Det är en konsol med potential men i nuläget är det mer av en betamaskin. Och det märks. Jag hade inte förväntat mig nåt annat heller. Jag ser fram emot den officiella releasen och hoppas på högkvalitativa spel när den når butikerna.

Jag är trots allt nöjd med min Ouya. En spelkonsol för sjuhundra spänn som faktiskt känns rätt gedigen, jag tycker inte man kan begära mer. Nu är det bara att hålla tummarna för att de riktigt bra spelen börjar dyka upp i onlinebutiken också. Stommen finns redan där att bygga vidare på.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Starfighter Johanssons bild

Tycker samma! Mer från mig angående detta intressanta ämne kommer i utförlig recension efter officiella releasen nån gång - och sen kommer jag ju inte kunna låta bli att kasta ur mig både det ena och det andra om den i Radio Speltorsk.

Andreas Ljungströms bild

Starfighter Johansson skrev:
och sen kommer jag ju inte kunna låta bli att kasta ur mig både det ena och det andra om den i Radio Speltorsk.

Men dra! Vilket sjukt sammanträffande!?! Det tänkte jag med göra!!!! :O :p :beer: :party:

Starfighter Johanssons bild

Andreas Ljungström skrev:

Åh, vi är stjärnsystrar!!!!!!

Tobias Jensens bild

Jag sitter fortfarande och väntar på min. Har mailat supporten nu för att höra var sjutton den tagit vägen. Jag har inte ens fått veta om den är packad och på G. :cry:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.