Dags att visa vem som bestämmer

Blogg - Anders Brunlöf - ons 28 juli 2010, kl 02.24

Inlägget publicerades ursprungligen på bitlof.se
---

Jag må ha dankat av i min faccination av fighting-spel. Jag försöker inte längre hitta den perfekta kombon eller nå den högsta ranken med mina favorit-karaktärer. Men denna nyhet ger mig ändå ett glädjerus.

Capcom VS. Namco. Eller ja, rättare sagt Tekken VS. Street Fighter. Många har drömt om detta möte, jag är definitivt en av dem. Men jag har aldrig vågat tro att det skulle bli verklighet. Det är ju trots allt två väldigt olika typer av spel som nu ska mötas, där jag har svårt att se hur Tekken-karaktärerna inte kan ha en fördel, främst med deras förmåga att kliva åt sidan för att undvika attacker.

Lösningen blir då kanske att nedgradera dessa karaktärer lite, för att ballansera upp karaktärsgallerier något. Kommer visserligen svida lite för en Tekken-entusiast som mig, men utan kompromisser kommer man ingenvart. Den enda frågan är väl vilken Street Fighter ska kunna plocka ner mig och Marshal Law på jorden?

Jag är peppad till tusen, det här kan faktiskt bli det bästa fightingspelet på väldigt länge.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.