När hane blir hona. Gustav behöver hjälp med kattnamn.

Blogg - Gustav Granlund - mån 17 oktober 2011, kl 17.52

Nu när jag precis var och vaccinerade min katt fick jag reda på att det mycket väl kan vara en liten kattflicka jag fått istället för en hane. Jag har aldrig riktigt kunnat urskilja de två innan de två små släpper, så att säga, vilket har gjort att jag aldrig kollat och gått efter vad jag fick reda på av mina bekanta som gav mig katten. Inte ens två veterinärer kunde ge ett säkert svar då katten är så hårig, men de kände sig ganska säkra ändå.

Därför behöver jag er hjälp med detta, våra kära besökare. Vad tusan ska jag döpa min katt, om det nu visar sig att det är en honkatt. Namnet jag gav den lille gynnaren var Floyd, vilket iofs skulle kunna passa nu också.

Hjälp mig, kära läsare, och gnugga nu geniknölarna. Det vet jag att ni är bra på. :)

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
UfU__Xs bild

"Inte ens två veterinärer kunde ge ett säkert svar då katten är så hårig, men de kände sig ganska säkra ändå."
Det är för mycket konstigt som pågår här känner jag... :tard:

Men mjao, kalla den Floydicia eller nått då. :p

Okänds bild

Kattenpåmattan :tired:

Sebastian Magnussons bild

Av någon anledning dras jag till Priscilla. Funkar dessutom som mansnamn.

VodkaCitrons bild

Ta något namn som ingen annan katt har, gärna spelrelaterat, typ Zelda. XD
Hon ser iaf ut som en liten räv när hon ligger sådär. Foxy? Fox?

Johan Eklunds bild

Jag föreslår: Fjollan

HerrOlssons bild

Babsan.

VodkaCitrons bild

Vodka*

Andreas Bergs bild

VodkaCitron skrev:
Ta något namn som ingen annan katt har, gärna spelrelaterat, typ Zelda.

Hade inte vår rackare redan hetat Navi skulle jag nog föreslå det, de är rätt lika ändå ^^

Men sambons förslag Samus tycker jag passar bra, även om det kanske inte är det ovanligast av kattnamn (misstänker jag i alla fall).

OhNoSpywares bild

Jag tycker att det är svårt att tipsa om husdjursnamn då det känns som en väldigt personlig sak.
Jag har tagit över alla 5 katter jag haft, och alla har fått nya namn när de kom till mig då jag inte kunde ha katter som hette Maja (två av katterna jag tagit över hette detta!), Spendrups, Pepsi... eller det roligaste: Samma sak som min mamma (och det var en hankatt!) :D
Det kändes bara så fel att nån annan skulle ha gett ett namn till MIN katt.

Mina katter fick nya namn på lite olika vis. En liten kisse fick heta Tetris för att jag helt enkelt tycker att det är ett trevligt namn på ett husdjur. Hennes bror hade en vingesformad fläck på ena skulderbladet och namnet blev då Sephiroth (eller Sephy). Ninja fick sitt namn för att han var knäpptyst. Spyware fick sitt namn efter en lolcat-grej hon påminde mig om, och när vi sedan fick hem en katt till fick denne heta Virus bara för att det passade ihop :D

Jag kan bara rekommendera dig att "känna efter", smaka på namn, se om nåt du är ett fan av har nåt som passar kissen (favvokaraktärer i spel eller så) eller bara leta upp lite spejsiga namn på exempelvis Behind the Name.

Riktigt söt kisse du fått tag på iaf :love:

Sebastian Magnussons bild

Iofs har mina bekanta en honkatt som heter Zorro, så kanske bara köra på Floyd och go with the flow :p

Gustav Granlunds bild

Ina Nordquist skrev:
En liten kisse fick heta Tetris för att jag helt enkelt tycker att det är ett trevligt namn på ett husdjur.

Det funderade jag på när jag satt på bussen hem från veterinären. Nu har det inte samma kick längre. :p

VodkaCitron skrev:
Vodka*

Eller Good 'Ol Sailor, för att jag drack mig galen på det i helgen. Jag gillar iofs ordet vodka, så det kan skulle funka. :)

OhNoSpywares bild

Gustav Granlund skrev:
Nu har det inte samma kick längre. :p

Förlåt! :p

Linnea Hummels bild

Om inte Tetris, så Tetra?

Starfighter Johanssons bild

Jag ser inte varför ett namnbyte är nödvändigt. 0:)

VodkaCitrons bild

Vodka it is! Inga fler förslag nu 0:)

Reyqunes bild

Stormageddon

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.