Ett stycke musik att lyssna på

Blogg - KidCactus - fre 10 december 2010, kl 00.22

Eftersom jag är helt insnöad på Tron Legacy-soundtracket just nu så har jag ikväll gjort ett ljudspår som är väldigt inspirerat av det. Och jag förstår ju att alla ni också självklart vill höra. Så därför finns det nu att lyssna på och ladda ner här:

http://soundcloud.com/inkfish-mattias/back-in-1982

Vargavakas bild

Om nom, det där var riktigt bra. I dig!

Fast jag trodde att det var något fel på mina högtalare då det var så tyst i början.

KidCactuss bild

Vargavaka skrev:
Fast jag trodde att det var något fel på mina högtalare då det var så tyst i början.

Men det är inte tyst. :bigsmile: Jag skulle gissa på att dina högtalare inte är lämpade för det basljudet som låten börjar med, sätt på dig ett par hörlurar istället. :beer:

KidCactuss bild

Och tack. :)

Mathias Novaks bild

Jag vill ligga med dig. Det får räcka som motivering.

KidCactuss bild

Härligt!

Fuzzys bild

Var e trummorna? :p

Man5ons bild

TRON 2 soundtracket får min sub att dampa. Mina stackars torn (TORN) (see what I did there?) med dvder rasar typ. Normalt sett lyssnar jag ju "bara på hådrokk som bara har gittarer o dödstjut", etc, och då passar mina settigs asbra, men nu...min sub är halvvägs ut genom dörren, på väg att gå till Willys för en liter mjölk så att säga. Sigh.

Man5ons bild

Appropå det där med "gittarer" och dödsmetall osv... så påstod en vän att min musiksmak numera är inget annat än en perfekt fusion av..."ett disco från 1987 och en random fjortisbruds mp3spelare". :cry:

Det där är ju fullständigt styggt sagt. Allt detta pga att shufflern från MIN mp3-spelare under en hemmakväll nyligen gav oss typ låtföljden...

Selena Gomez - Kiss & Tell
Maria McKee - Show Me Heaven
Beyonce - Single Ladies
Mr. Mister - Broken Wings
Miley Cyrus - See You Again
Foreigner - I Wanna Know What Love is
Taylor Swift - You Belong with Me
Richard Marx - Right Here Waiting
Hilary Duff - With Love
Air Supply - All Out of Love

Tydligen så hjälpte det inte alls mitt cause när jag då försökte förklara att "bra musik är ju bra musik...". Så snälla Bullen, jag förstår ingenting! :(

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.