Hjältar eller föredettingar?

Blogg - KidCactus - ons 16 mars 2011, kl 22.38

Rymdpiska med Sly! Rymdbowla med Jak! Gör nåt annat med nån annan. Tack, men nej tack.

Egentligen borde jag inte ens skriva om den här undermåliga skiten till skitspel, det förtjänar inte mina bokstäver. Men det kan ju kanske fungera som ett varningens finger för inte ont anande Move-ägare som lever i tron om att det möjligtvis, eventuellt, trots allt, kanske ändå kan vara lite bra — det är ju faktiskt the cream of the crop när det kommer till Playstation-hjältar som har samlats för att festa loss i ett gäng totalfestliga minispel! Tyvärr känns de här inte längre som hjältar, utan mer som avdankade kändisar som ställer upp i nån sunkig reality show i tron om att de fortfarande är intressanta. Jag är nästan lite förvånad att de inte skickat iväg en inbjudan som det står "Spyro + 1" på också (ja, plus 1 är du Sparx, de visste bara inte hur du stavar ditt namn), men troligtvis är det för att han har sjunkigt så lågt i och med leksaksspelet "Skylanders: Spyro's Adventure" att inte ens detta gäng föredettingar vill ha med honom att göra.

En demoversion av PlayStation Move Heroes för självplågare som gillar att vifta finns nu hur som helst att ladda ner från PS-butiken, vilket jag då alltså rekommenderar er att inte göra.

Lars Jensens bild

Det var värst. Jag kom att tänka på just Jak & Daxter vars första del var otroligt, otroligt bra. Ett av de absolut bästa plattformsspelen någonsin. Uppföljarna var dock något annat och följde Ratchet & Clanks mönster, men jag håller ändå dem väldigt högt. MEN när man hör blandningen tre "superhjältar" med Move så tänker man inte "erotik" utan "bajskorv". (Japp, bajskorv är dagens ord och kommer även vara så imorgon).

KidCactuss bild

Jag tycker att både första och andra Jak-spelet var bra, trean var dock inte alls lika kul. Likadant med Sly, där ettan var bra, tvåan ännu bättre, men i trean blev det bara för mycket. R&C-serien har dock aldrig intresserat mig av någon anledning, men den finns det ju istället en annan här hemma som avgudar.

Kletets bild

Jag håller okså med Lars. Har haft många fina stunder med Jak & Daxter, och tycker det är rätt synd att de har dankats av. Skulle gladeligen se ett Jak & Daxter 4.

KidCactuss bild

Daxter-spelet som kom till PSP var trots sina brister rätt skoj också. Det största problemet var att det kom till just PSP, som tack vare avsaknaden av två spakar inte är helt lämplig för plattformare. Men det är helt klart värt att spela om man gillar serien och äger en PSP.

Lars Jensens bild

KidCactus skrev:
Men det är helt klart värt att spela om man gillar serien och äger en PSP.

Ja det var kul faktiskt. Ratchet & Clank ska du definitivt ge dig på. Jag tyckte nog PS3-inkarnationen var bäst.

Ollebros bild

finns det något bra Move spel ute idag egentligen?

KidCactuss bild

Ollebro skrev:
finns det något bra Move spel ute idag egentligen?

Tumble, delar av Sports Champions, Killzone 3 och Heavy Rain är de jag kan komma på så här på rak arm.

Lars Jensen skrev:
Ratchet & Clank ska du definitivt ge dig på. Jag tyckte nog PS3-inkarnationen var bäst.

Jag började spela det första till PS3, men jag gillar bättre att titta på när någon annan spelar dem. :)

Ollebros bild

KidCactus skrev:
Killzone 3

oj, orkade inte ens igenom spelets första 5 min med Move.

KidCactuss bild

Ollebro skrev:
oj, orkade inte ens igenom spelets första 5 min med Move.

Inte jag heller, men jag vill nog påstå att det inte beror på att det inte är bra, utan för att jag är så van vid handkontroll.

Ollebros bild

KidCactus skrev:
Inte jag heller, men jag vill nog påstå att det inte beror på att det inte är bra, utan för att jag är så van vid handkontroll.

jag skyller på att jag spelade med sixaxisen i ena handen och Move i andra. var besvärligt. en Move till och Virtua Tennis och jag kommer spela massor.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.