Nytt retroinköp!

Blogg - Lars Jensen - tis 27 juli 2010, kl 17.41

Det finns mycket jag skulle vilja säga om vad som varit, men istället fortsätter jag med det som är. Jag har under månaderna som gått hunnit uppdatera RetroQuest.se så att jag nu även har hårdvaran upplagd, om än inte all hårdvara än men det kommer! Jag har även varit aningen upptagen med att köpa spel och det senaste tillskottet är en plattform jag själv aldrig varit i kontakt med innan – Intellivision.

Jag fick möjlighet att köpa ett större parti får en... peng (huruvida det var billigt eller inte vet jag ej då jag som sagt inte är så insatt). Många av spelen och framför allt konsolen är i oklanderligt skick och jag tänker mig att spelandet kommer igång efter jag klämt färdigt på Atari 2600, som visat sig vara en ganska överraskande konsol. Många spel håller faktiskt än idag.

Nu väntar jag på ett annat retroinköp (endast ett spel) och när det kommer lär jag dela med mig av härligheten. Just nu blir det dock mest aktuella spel och även andra texter till Skillpoint, men räkna med att jag återkommer med ett gäng retrotexter, det är ju det alla vill läsa inte sant? 0:)

Varför har jag inte spelat Endless Legend tidigare?! 06/06/2015 - 00:46
prismas bild

"det är ju det alla vill läsa inte sant? Oskyldig"

Jaaaaaaa!

Rymdyoghurts bild

Instämmer med Prisma. 8)

Lars Jensens bild

Kanon! Det vore jävligt fett om fler än jag tog upp retrospåret och visade lite mysiga delar av sin samling. Jag lovar att göra min del, men lite fler som arbetade med mig vore underbart! :party:

VodkaCitrons bild

*Avundsjuk*

Skulle varit kul om man hade pengarna som behövs för att köpa retro. Men som fattig student har man knappt råd med de aktuella spelen man vill ha :( Det närmsta jag har retro nu är Gameboy och N64. Skulle ha varit kul att utforska det gamla och mer okända. Har aldrig gått längre tillbaka i tiden än NES :(

Man får nöja sig med att läsa om vad du köper och spelar tills dess att man har råd med eget ^^ Så skriv på!

prismas bild

Lars Jensen skrev:
Det vore jävligt fett om fler än jag tog upp retrospåret och visade lite mysiga delar av sin samling.

Har tyvärr inte så mycket retro spel men det där med att visa upp sin samling är jag ett stort fan av. Försökte båda på GP och WAG att få folk att visa sina samlingar utan att lyckas något vidare. Om man har lite tur kanske det blir bättre med den saken här på skillpoint 0:)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.