Helggötte med Linnea: Mario Kart 8, DLC 2

Blogg - Linnea Hummel - lör 25 april 2015, kl 15.42

Det är nog få som missat vilket stort fan jag är till Mario Kart-serien, och speciellt det senaste som är Mario Kart 8. I veckan släpptes det andra DLC:et till spelet, och jag tar mig en titt på de nya banorna. Vad som också är en gratis uppdatering till alla banor hittills i spelet är att man nu kan välja att köra i 200 cc. Det är superduperfort! Kolla in här nedan när jag provar!

Och om du vill köra med mig online i Mario Kart 8 kan du adda mig på Wii U där mitt nick är Ontheshortbus. Wroom!

Zoom zoom zoom! 01/13/2015 - 11:17
Lasses bild

Det gjorde du bra Linnea. Riktigt roligt att se de nya banorna och 200cc

Linnea Hummels bild

Lasse skrev:
Det gjorde du bra Linnea. Riktigt roligt att se de nya banorna och 200cc

Tack Lasse! Du får rejsa med mig online sen! :)

Lasses bild

;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.