Tipsa om serier!

Blogg - Loituma - fre 8 oktober 2010, kl 22.40

Jag gör som herr Berg gjorde häromveckan - tigger om TV-serier-tips! Just nu är det lite torftigt på den här fronten i mitt liv, jag har ingen klockren serie att titta på nu. Så hjälp mig nu! Ge mig nåt kul och lite lättsamt. Nedan får ni lite exempel på vad jag sett och gillat, så vet ni vårtåt ni ska tänka.

The Office
Flihgt of the Conchords
Black Books
IT Crowd
Arrested Development
Simpsons
Family Guy
Scrubs
South Park
Happy Tree Friends
NileCity

Och ja, där var väl lite vad jag gillar annars. Tipsa gärna om sånt som går att köpa hem som dvd-boxar, och gärna med svensk text, även om importerade saker med engelsk sub också kan funka.

Tack kära vänner.

Achis bild

It's Always Sunny in Philadelphia. Galet rolig komediserie, kanske den roligaste någonsin. Rekommenderar den starkt!

Jompas bild

Antar att du sett både brittiska och amerikanska The Office? Den första är ju klart bättre, men båda är asbra.

Annars vet jag väl inte om det alls passar in på det du frågar efter, men jag tänker ändå tipsa om The Wire, Oz och The Sopranos, de tre bästa tv-serier som gjort utan direkt konkurrens. För att öka min trovärdighet här kan jag ju nämna att jag lyssnar på Facit just nu, bra skit!

Sebastian Magnussons bild

Säger som alltid, de två B:na.

Buffy och Babylon 5. Allt man behöver i tv-väg ;)

KidCactuss bild

Sebastian Magnusson skrev:
Säger som alltid, de två B:na.

Då lägger jag till ett till B som bör kollas in: Boardwalk Empire, som har gått fyra avsnitt än så länge. :beer:

Fuzzys bild

Band of Brothers kanske är ytterliggare ett B värt nämnas?

Fast inte vidare B, snarare den enda serien som man kan komma in mitt i en episod som visas på TV mitt i natten och tro att det är en bra FILM. Om fler TV-serier hade samma produktionsvärde skulle jag nog bry mig om fler. Allting som ser ut att vara filmat lika väl som en gonzoporrfilm, har billiga digitala effekter och för snygga halvsunkiga skådespelare, får en ju att tappa intresset omedelbums lixom.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.