En något rubbad dröm

Blogg - Man5on - mån 2 maj 2011, kl 18.02

Jag drömmer lite då och då, men oftast är det väldigt lättydda drömmar som återspeglar vad jag gjort under dagen, eller tänkt på innan jag somnade etc. Men inatt så vettikatten varför jag drömde som jag gjorde. Det är ju som vanligt svårt att minnas alla goa detaljer, så jag tänker inte ens försöka, men iaf;

kontentan av drömmen var att jag, KidCactus, Marilyn Manson, Henrik "Pirate" Pontén och Sean Parker träffades på nån random nattklubb i sthlm. Det konstiga (well...) var att Pontén i drömmen var skaparen av TPB, och inte, typ, tvärtom. En annan lustig detalj var att han hade två extra ögon i pannan som resultat av plastikkirurgi. Hur som helst så hade jag en massa idéer som jag framförde om hur man skulle ta fildelandet vidare till nästa nivå med hjälp av sidorna "vitt.se" och "svart.se". Men han var måttligt intresserad och plötsligt hade han gått utan att jag ens märkte det. Där nånstans gled MM in i rummet och satte sig för att chilla, varpå Sean (som tydligen var DJ på klubben) la på Cake and Sodomy för att impa på MM, varpå den senare omedelbart reste sig och gick, och alla blev sura på Sean. Då kom KidCactus gående med en gigantisk ölsejdel och vi hälsade glatt. När det blev morgon och folket börja röra sig utåt så satte jag mig på en spårvagn ut mot Gröndal. Vips hängde jag utanför spårvagnen och behövde ducka för saker ála typ Hugo-spelet. Där nånstans vaknade jag.

Jag funderar och funderar, men kan inte riktigt få ihop hur min hjärna tänkte här alltså...

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.