En del av redaktionen

Blogg - Paul Svensson - tors 4 oktober 2012, kl 11.30

För de som uppmärksammat det har mina bokstäver tagit steget från att publiceras som besökare till skribent. Det betyder att ni numer kommer att kunna läsa lite mer om allt som händer i min galna värld samt vad jag tycker om lite olika spel. Ett stort grattis till er helt enkelt.

En snabb resumé kanske också vore på sin plats. Förutom att jag gillar att tämja bokstäver och har skrivit om spel tidigare arbetar jag som grafisk formgivare på ett slott och har just nu en fetisch för att titta på mig själv i spegeln när jag tränar. Har passerat 30 men är inte lika gammal som Johan Eklund. Residerar i södra delen av landet tillsammans med vacker flickvän och busig lapphund. Eftersom jag är svensk mästare i Buzz är jag dessutom ruskigt smart.

Ett stort grattis till mig helt enkelt.

Det var inte bättre förr! 04/26/2013 - 14:42
Starfighter Johanssons bild

Ett fyrfaldigt leve för alla, hipp hipp... (HURRA!)*4

Und3rtak3rs bild

Det här gillar vi ;)

Linnea Hummels bild

Välkommen! Diskuterade med Starfighter innan hur du uttalar ditt namn. Jag gissade på Pål, medan Starfighter tror det är mer som det stavas. Om du bor i Skåne blir det likadant på båda alternativen förstås. ;)

Paul Svenssons bild

Det är lite olika det där. Här hemma uttalar både jag och mina vänner det som det stavas men när jag åker till Stockholm kör jag på Pååååål ;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.