Saker som petar mig i ögat och andra som snällt stryker mig om ryggen [varning för wall of text]

Blogg - smisk - tors 16 september 2010, kl 18.07

Ni som inte orkar läsa får titta på en söt bild istället.

Jag stör mig just nu på...

Att min dator är CP in i hela moderkortet.
Batteriet har slutat fungera, igen! Andra gången nu, wihu. Först gången svullnade det dock upp och var tydligen en stor sprängrisk, men nu har det nog mest bara lagt av. Ca 2 månader efter att jag pungat ut 1200 kr för ett nytt. Jaaaaaa... Tack Apple, för att jag fick lov att köpa en av era MacBooks från den dåliga sändningen. (Vilket de snällt erkänner här).

Att jag har varit sjuk i... wait for it... 4 år nu!
Yay. Konstant förkyld sedan våren 2006, känns skönt. Tro inte att jag inte försökt göra något åt saken, för det har jag. Åtskilliga läkarbesök senare har jag dock inte blivit ett dugg bättre. De tror mest att jag bara är allergisk mot något, vilket jag inte är, har det visat sig. Åh, svensk läkarkonst, vad du är fin.
Jag har provat med att sova mer, äta bättre, röra på mig, knarka hippiemediciner, och ingenting hjälper. Något måste vara grymt fel med mig.
Men imorgon ska jag till doktorn. Då får det bära eller brista.

Att politiken ska vara en sån jävla stor grej överallt och ingenstans.
Well, I said it. Jag är politiskt aktiv inom ett ungdomsförbund, och kanske tvärtemot andra som är det, så prackar jag inte på folk en massa propaganda och reklam. Fast ojojoj vad mycket snack det är om politik! Nog för att det är val, det är ju självklart att det kommer upp på tapeten. Men hela jädra mellanmjölkssverige har tydligen gått och fått nippran och det enda de kan prata om är M vs S, SD vs alla andra, M och S som kanske ska samarbeta?!
Jag orkar inte mer, jag bryr mig inte. Jag kommer sätta mina röster på Jongleringspartiet om det ska fortsätta så här.
Förut var jag starkt emot SD, jag hatade SD, jag spydde på SD. Ju mer jag lär mig, desto märker jag dock att de faktiskt har en hel del rätt i sina tankar. Allt de vill är ju bara att de som bor i Sverige faktiskt ska ha en chans till ett drägligt liv. Mindre invandring kommer hjälpa oss som land, i längden. Ett totalstopp av invandring skulle dock bara skada oss, med tanke på att de tar de """"""skitjobb"""""" (lägg märke till mina fina kvoteringstecken) som andra faktiskt inte vill ta. Att SD får så många röster är ett sätt för folket att visa sitt missnöje mot nuvarande politik och har väldigt lite om något alls med rasism att gör.
Sen att en del av SD's väljare faktiskt är rasister är en annan grej. Det kan SD inte riktigt stå för själva.

Att jag gått och kärat ner mig. Igen.
Inte mycket att säga om den saken. Fast det kanske är tredje gången gillt? Vem vet. Usch. Sådana saker vill jag inte ha på hjärnan.

Jag gillar dock...

Att Interpol och Linkin Parks nya album får mig att svänga mina lurviga.
Ah, finns inget bättre än när mina all time favourites och min hemliga tonårslast båda har släppt nya album. Det enda som faktiskt slår det är att de båda gjort jävligt bra ifrån sig. Tack!

Att jag äntligen bestämt mig för ett favoritsnus.
Länge var det Mocca Mint som fick ta sin plats under min läpp. Nu har Lucky Strike White tagit över, och jag kan inte vara mindre missnöjd. Perfekt styrka, perfekt smak, perfekt dosa! Det lyser upp i mörkret.

Att Cataclysm bara blir bättre och bättre i mina ögon.
Klart det ska vara liiite spelrelaterat i bloggen, annars vore det ju bara dåligt av mig.
Som rabiat WoW-beroende kan jag dock bara konstatera en sak; jag älskar det här! Jag såg fram emot TBC när jag precis dingat 60 några månader innan det släpptes, blev lite besviken. Jag såg fram emot WotLK när jag precis dingat 70 några månader innan det släpptes; blev mindre besviken. Men jag blev introducerad till en av de bästa guilderna någonsin! Viri Fortuitus på Bladefist, om någon nu missat det ;) Jag har fått vänner för livet, lärt mig handskas med människor på ett helt annat sätt och faktiskt avverkat en och annan pojkvän genom guilden. Det är mer ett litet kollektiv än en grupp av människor som bara spelar tillsammans. Nu på måndag ska jag tex träffa en guildmedlem för en öl, eftersom han kommer hit till huvudstaden. I höst ska jag även få äran att träffa en snubbe från Färöarna som jag träffade i somras igen, tillsammans med en officer från England. Ska bli kul!
Nog om min fantastiska guild.
MEn en av de stora anledningarna till att jag ser fram emot Cata, är just allt guildrelaterat. Vi kommer ha större anledningar till att kämpa tillsammans och göra saker tillsammans, och det gillas! Jag har aldrig sett WoW som ett enmans-spel, och det var så jag tillbringade tiden i Azeroth mina första 1,5-2 år, trots att jag var med i relativt stora guilder.
Jag har hittat hem och här tänker jag stanna.

Så där.
Om någon faktiskt lyckades läsa detta, stort kudos. Du får en livslång förbrukning av guldstjärnor!
Nu ska jag dock fortsätta städa rummet, och sen ska jag se till att jag blir redo för raiden kl 20.30.

HerrOlssons bild

Jag kommer sätta mina röster på Jongleringspartiet - Jag är långt från insatt eftersom jag inte får rösta men det är väl en röst per skalle som gäller? Ajabaja!

Lucky Strike White: Hur ska jag säga dehär.... hmmm, NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN! Ettan portion eller ettan lös, Portion på skoterturen, lös i älgskogen. så enkelt är det med snus. Hör på namnet liksom: Ettan, numero uno, kalasbra snus.
Fast jag antar att alla får gilla den snus dom vill, white är ju också tjejsnus så det är väl befogat antar jag.

Att Cataclysm bara blir bättre och bättre i mina ögon.
Det håller jag fullständigt med om, det blir ååååsum. hoppas jag.
Menar du att du blev mer besviken över TBC än wotlk? I wotlk får man allt serverat, inge slit och stön för att få någonting/kunna raida något etc etc. wotlk är en stor besvikelse imo.

Skickar du mina guldstjärnor imorgon? :) :) :) :)

smisks bild

HerrOlsson skrev:
Jag kommer sätta mina röster på Jongleringspartiet - Jag är långt från insatt eftersom jag inte får rösta men det är väl en röst per skalle som gäller? Ajabaja!

Wewt det är ju tre val man gör, riksdagsval, kommunalval och landstingsval, man kan ju välja 3 gånger där :bigsmile:
HerrOlsson skrev:
Menar du att du blev mer besviken över TBC än wotlk? I wotlk får man allt serverat, inge slit och stön för att få någonting/kunna raida något etc etc. wotlk är en stor besvikelse imo.

Alltså, jag började spela hösten 06, dingade 60 ungefär 2 månader innan TBC och kastades in utan att veta speciellt mycket om själv spelet, eftersom det enda jag fick göra var att kasta enstaka Renews på raiden när vi var i MC, om det ens blev av. Sen när WotLK kom och min hunter och jag strövade omkring i snön kändes allt bara så mycket lättare! TBC var bara en enda lång resa fram till 70, och det var inte speciellt underhållande.
Men vi har haft ganska svårt med raidandet, och kanske inte så mycket med innehållet, utan mest att faktiskt få igång en raid med rätt setup, så det har varit en utmaning i sig!
HerrOlsson skrev:
Ettan portion eller ettan lös

Uss, nej nej, lös gillar jag inte, och Ettan har aldrig riktigt fallit mig i smaken... I värsta fall får det dock bli Grov portion, det är ju faktiskt lite manligare.
HerrOlsson skrev:
Skickar du mina guldstjärnor imorgon? :) :) :) :)

Klart jag gör!

Strafers bild

Wall of text crits for 6000

HerrOlssons bild

smisk skrev:
Wewt det är ju tre val man gör, riksdagsval, kommunalval och landstingsval, man kan ju välja 3 gånger där

Sa jag inte det? 0:)

smisk skrev:
Grov portion, det är ju faktiskt lite manligare.

Grov går för sig, men ettan är ändå manligaste snuset och har varit det i 188 år :)

fcktards bild

Smisk skrev:
Att SD får så många röster är ett sätt för folket att visa sitt missnöje mot nuvarande politik och har väldigt lite om något alls med rasism att gör.

Nej. Folk röstar på SD för att de bor i skitsmåland eller skitskåne och har ärtsoppa i skallen istället för sunt förnuft.
Att säga att SD har vettiga åsikter är lika jävla motsägelsefullt och korkat som KD's nya valaffish där de proklamerar att alla ska behandlas lika och varje människa är lika värdefull oavsett "individuella förutsättningar" och sen neka homosexuella rätten till att gifta sig. Det stämmer inte, det går inte, det finns inte.

Le Dads bild

Kvoteringstecken? lulz.
Sverigedemokraterna ett seriöst parti? lulz. De är rasister som hatar muslimer, inget annat.

smisks bild

Le Dad skrev:
Kvoteringstecken

Ahmen, fick hjärnsläpp, översatte direkt från dålig engelska :tard:

smisks bild

Le Dad skrev:
Sverigedemokraterna ett seriöst parti? lulz. De är rasister som hatar muslimer, inget annat.

Och sen har jag väl aldrig påstått det heller, mest att de uppmärksammat en helt ny syn på invandringen i sverige, på gott och ont.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.