Wisdom, Courage, Strength

Blogg - smisk - fre 24 september 2010, kl 01.16

Myes.
The Triforce.

På söndag kl 14 smäller det. Jag blir märkt för livet, och det känns ganska rätt.

Berättade för pappa idag. Han var väl inte speciellt superpositiv, men jag sa att det är min kropp och jag gör vad jag vill. Sen kallade han mig kommunist i vanlig ordning och kastade en ny bok på mig han tycker jag borde läsa.

Nu ligger jag mest och taggar till för att bli gaddad!

Aaaah. Lite sköna toner från Uematsu får förgylla natten. Kan även tilläggas att jag var där, på DW, fint var det. Mycket nöje.

http://www.youtube.com/watch?v=ck294MtGHAU

spanjoars bild

Inte speciellt originellt kanske, men ack så COOOOLT! :D

Trazhs bild

Helt rätt!

kuwabatakes bild

Att kasta (bra) böcker på folk är en sysselsättning underskattad om något, definitivt något fler borde göra. Får man fråga vad det var för bok som din far kastade på dig med åsikten att du skulle (behövde) läsa den. Var det något av Ayn Rand så blir jag sur, hon var helt borta och dessutom tråkig. Blää

Hoppas tatueringen blir fin för övrigt. Tatueringar är kul!

smisks bild

spanjoar skrev:
Inte speciellt originellt kanske, men ack så COOOOLT! :D

Oh ja, jag är inte ute efter något originellt, men det är knappast någon i mitt umgänge som har något liknande!
kuwabatake skrev:
Får man fråga vad det var för bok som din far kastade på dig med åsikten att du skulle (behövde) läsa den.

Hm... önskar jag tagit mig mer tid att titta på boken, men någon slags bok om konspirationsteorier inom islam, tror jag vet var. Är inte helt säker. Pappsen gillar konstiga böcker.
kuwabatake skrev:
Hoppas tatueringen blir fin för övrigt. Tatueringar är kul!

Tack tack, hoppas på det bästa själv :bigsmile:

Reyqunes bild

Power, Wisdom, Courage är det vara annars. :p

Reyqunes bild

*ska

kuwabatakes bild

smisk skrev:
men någon slags bok om konspirationsteorier inom islam, tror jag vet var

Ja det kan nog vara underhållande läsning, sällan är dock konspirationsteorier vidare intressanta dock, då de allt som oftast bygger på ägg som får för sig saker, tyvärr... men det ändrar dock inte faktumet att det kan vara kul att undersöka och läsa om ändå, lite som att leta efter piratskatter, man har definitivt oddsen emot sig att hitta något, men det kan ändå vara spännande att leta efter! :party:
smisk skrev:
Pappsen gillar konstiga böcker.

Bra där! Det kan du hälsa honom.

kuwabatakes bild

fan vad jag skriver mycket "dock" emellanåt, usch.
Och nu kan jag inte ändra heller :(
Jaja, klockan börjar närma sig fyra och det är fredag, det kan man säkert skylla på.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.