Kan ni fascister sluta vara så förbannat töntiga jämt?

Blogg - Starfighter Johansson - tis 1 november 2016, kl 10.47

De hatar invandrare. De omfamnar alla former av förvanskad statistik, myter och rykten för att legitimera sitt hat. De skrämmer upp varandra med påhittade skräckhistorier och blir argare och argare. De tänker att nu får det räcka, nu måste vi göra något. Så vad gör de? Går ut på internet. Där kan de egga varandra och systematiskt sprida lögner konstruerade att skrämma upp andra människor - eftersom rädda människor är lättare att lura.

Vad de inte räknade med var att de blev som allra räddast själva, de stod där och såg kollapsen av hela deras värld ske och ingen verkade bry sig. Det kunde inte bero på att allting bara var deras egna rasistiska hjärnspöken och livliga fantasi, det berodde naturligtvis på att den genomsnittliga svensken helt enkelt var för feg. Så börjar en ny form av manipulering, där deras medmänniskor målas upp som fega och handlingsförlamade, nu när de inte blev förbannade av att höra de rasistiska lögnerna. "Om de inte börjar hata invandrare efter att ha hört om våra supersanningar så är det något fel på dom." Männen, framför allt, har blivit kastrerade små hundar. De har gått från Stolta Vikingar TM till betahannar, till cuckolds (män till otrogna kvinnor). Och till rasisternas stora förtret bet inte heller detta, vilket ju har sin förklaring i att de flesta av oss inte längre har en könsrollsuppfattning från 900-talet.

Kort och gott, arga små människor har skrämt upp sig själva och börjat förakta den samtid som inte följt med på kokotåget och har gått från ilska, till rädsla, till hat och står nu och försöker öppna dörrarna till våld. Och detta kan de göra samtidigt som de behåller den automatiska offerkoftan på, de agerar ju bara i rättfärdigat självförsvar.

Som någon sa: "Kan ni fascister sluta vara så förbannat töntiga jämt?"

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.