Starfighter snackar Wii

Blogg - Starfighter Johansson - sön 14 oktober 2012, kl 15.43

Inkomna rekommendationer:
* Donkey Kong Country Returns
* Eledees
* Endless Ocean
* Epic Mickey
* Fire Emblem: Radient Dawn
* Fragile Dreams
* Legend of Zelda, The: Skyward Sword
* Metroid Prime 3
* Monster Hunter Tri
* Munchables, The
* Sin & Punishment 2

De jag har (så du slipper se videon ifall du har bråttom eller hatar mig):
* Calling
* de Blob
* Deadly Creatures
* The Grudge
* The House of the Dead: Overkill
* Kirby's Epic Yarn
* Link's Crossbow Training
* MadWorld
* Mario Kart Wii
* New Super Mario Bros. Wii
* No More Heroes
* Silent Hill: Shattered Memories
* Sonic Colours
* Super Mario Galaxy
* Super Mario Galaxy 2
* Super Paper Mario
* Wario Land: The Shake Dimension
* Wii Sports
* Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00
Gustav Granlunds bild

Jag kan tipsa om Fire Emblem: Radient Dawn. Riktigt kul om man gillar strategirollspel. Jag blev också väldigt överraskad av Donkey Kong Country Returns. Väldigt utmanande, och vissa banor har oerhört intressant design.

Starfighter Johanssons bild

Gustav Granlund skrev:
Jag kan tipsa om Fire Emblem: Radient Dawn. Riktigt kul om man gillar strategirollspel. Jag blev också väldigt överraskad av Donkey Kong Country Returns. Väldigt utmanande, och vissa banor har oerhört intressant design.

Strategirollspel kombinerar två genrer jag har enormt svårt för, men å andra sidan har jag hört mycket om Fire Emblem-spelen, så det kanske är gräddan? :)

Donkey Kong Country Returns har jag varit på jakt efter länge, men det verkar aldrig gå ner i pris! Får du nys om en bra deal nån gång av en slump så hojta om du minns.

Gustav Granlunds bild

Starfighter Johansson skrev:
Donkey Kong Country Returns har jag varit på jakt efter länge, men det verkar aldrig gå ner i pris! Får du nys om en bra deal nån gång av en slump så hojta om du minns.

Nä, det är ett Nintendo-spel så det kommer nog dröja tills det går ner i pris. Jag hittade det för 200 spänn, och det kändes som ett fynd.

Starfighter Johansson skrev:
Strategirollspel kombinerar två genrer jag har enormt svårt för, men å andra sidan har jag hört mycket om Fire Emblem-spelen, så det kanske är gräddan?

Jag gillar båda genrerna, men Fire Emblem är ganska lättillgängligt ändå. Bättre än väntat, även om handlingen kanske inte är den mest intressanta. Radiant Dawn är bra, även om jag har hört att föregångaren till Gamecube ska vara bättre.

Tobias Jensens bild

Fragile Dreams är ett väldigt speciellt spel. Jag har endast hunnit lira själva inledningen, men det verkar vara ett intressant och ganska stillsamt RPG-liknande spel.

Deadly Creatures är också ett mer udda och ganska trevligt spel. Alternera mellan att spela skorpion och tarantella. Den ena ganska tuff och actionorienterad och den andra smidig och smyger sig på fienderna. Dessutom får man följa två människor som spelas av Billy Bob Thornton och Dennis Hopper, även om det endast sker i periferin.

Starfighter Johanssons bild

Tobias Jensen skrev:
Fragile Dreams är ett väldigt speciellt spel. Jag har endast hunnit lira själva inledningen, men det verkar vara ett intressant och ganska stillsamt RPG-liknande spel.

Tack för tipset, jag ska kolla närmare på det!

Tobias Jensen skrev:
Deadly Creatures

Lustigt att du nämner just det, för jag kom precis hem från kvällspromenaden med Dolores och medan vi gick insåg jag att Deadly Creatures inte var med i klippet. Jag har det alltså, men det verkar vara utlånat eller... nåt. Jag lånar inte ut spel och min spelhylla är organiserad, så vad fan? Jag måste gå till botten med det här!

Linnea Hummels bild

Eledees verkar fint, har inte prövat själv. Sen har jag Munchables som jag fick av Ina som också verkar spännande men inte kommit till ännu.

Starfighter Johanssons bild

Linnea Hummel skrev:

Grymma grejer! Munchables vet jag att du haft stående ett tag, men Eledees har jag bara svaga minnen av att ha hört om.

Nahojs bild

Två spel jag kom att tänka på som tips är Metroid Prime 3 och Monster Hunter Tri.

Metroid vet du antagligen med dig om du gillar eller inte, det är ändå mest mer av samma som de två föregångarna.

Monster Hunter är lite mer speciellt i att det krävs att man gillar idén med spelet annars känns det nog för besvärligt för att vara värt. Tycker du om att samla på dig resurser och sakta men säkert se ditt eget slit resultera i ny och förbättrad utrustning så kan det vara en pärla. Det är dessutom nästan ett krav att du har en classic controller för detta spel, även om det går att styra med Wii-mote + nunchuck. Det senare alternativet suger dock monsterballe.

Orpons bild

Jag avskyr Nintendo, men jag älskar Endless Ocean. Det första spelet är att föredra eftersom det är helt befriat från allt vad stress och fiender heter. Om det kommer en uppdaterad HD-version av det till Wii U vet jag inte om jag kommer att kunna motstå att köpa konsolen, även om jag tycker att Nintendo förtjänar att gå i konkurs.

Vargavakas bild

Jag har bara en handfull spel till Wii men ett spel som jag inte ser i din lista som jag skulle rekommendera är Sin & Punishment 2. Neat rail-shooter från Treasure. Jag skulle nog säga att det är bättre än originalet till N64, den lite mysko styrningen funkar riktigt bra med Wii-moten.

Starfighter Johanssons bild

Oj, finns det till Wii? Bra tips, jag hade ingen aning!

Vargavakas bild

Japp, jag tror t.o.m. att det är exklusivt.

ChrisXs bild

Mina tips på bra Wii titlar, för att ta lite snabbt för vad jag gillar för spel så är det mycket spel man kan spela tillsammans med folk eller bra RPG alt. Fast-paced games.

1. Dokapon kingdom - Ett RPG spel där du spelar hjälte och skall rädda världen ifrån onda monster, spelet är likt Mario party med en spelplan, du rullar en tärning och ser vart du hamnar. Svårt att få med Engelsk box art, men spelet kan köpas ifrån tyskland med engelsk text.
( http://en.wikipedia.org/wiki/Dokapon_Kingdom )

2.Fortune Street - Monopol med tvister, Mario världen möter Dragon Quest! Man köper olika "stånd" och den stora tvisten i detta spel är att man kan även investera i sina "stånd" man köpt, vilket i sin tur då ökar värde och vad personer behöver betala då de hamnar på din ruta!
( http://en.wikipedia.org/wiki/Fortune_Street#Fortune_Street )

3. Kirby's Return to Dream land - New Super Mario Bros med Kirby tvist =) grymt kul om du även gillade NSMB!
( http://en.wikipedia.org/wiki/Kirby%27s_Return_to_Dreamland )

4. Mario Strikers Charged - förbannat kul fotbollspel med Mario skin. våldsamt och mycket sjukt, jag är vanligtvis emot sportspel men just Mario Strikers Charged tillkallar mig på ett mystiskt sätt!
( http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Strikers_Charged )

5. Worms Battle Island - Det ända bra Worms spelet till Wii, grymt kul och man har gammal nostalgi känsla till de äldre Worms i detta.
( Ingen Wiki länk fanns på Battle Island)

Detta var mina 5 bra tips =)

Starfighter Johanssons bild

Hahah, fy fan vad charmigt uttryckt Chris, "jag är vanligtvis emot sportspel". :love: Bra tips, jag skriver ner dom så fort jag hinner (är mitt i en skoluppgift med chatt just nu). Kirbyspelet du tipsade om är det jag försöker nämna i videon men glömmer! Jag trodde inte ens det kommit, så på bollen är jag.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.