Samla poäng med Namco Bandai!

Blogg - VodkaCitron - fre 24 augusti 2012, kl 18.51

Nu har jag iofs vetat om det här i nån månad, men har inte fått säga något då det dök upp av ett misstag. Men nu är det uppe i full rulle!

I och med att man köper nya spel publicerade av Namco Bandai (nu tidigast Dark Souls: PREPARE TO DIE EDITION, PC) så kommer man få en kod värd 1000 poäng. Den här koden slår man sedan in på Namco Bandai's hemsida efter att man registrerat sig som medlem. Med samlandet så kan du besöka deras "VIP corner" vilket innehåller föremål som du kan byta till dig emot dina poäng, likt vad Nintendo har gjort tidigare. Det som är skönt är att vi svenskar även kan delta, eftersom vi i vanliga fall uteblir.

Man kan även samla ytterligare poäng genom att vara aktiv i forumet och delta i tävlingar som finns på sidan (dock kan inte svenskar vinna just där).

Jag är väldigt glad över nyheten, jag är ju inte bara väldigt aktiv på deras sida, utan jag köper även många av deras titlar!

Tänkte så klart posta detta som "nyhetstips" men i och med att jag gjorde texten så personlig (och jag inte orkar skriva om) så får det bli en blogg ^^

Registrera ett spel

Källa: NamcoBandaiEU

Om någon nu sitter på en kod och inte tänker använda den, så släng hit den vettja ;D För som sagt så sitter jag där varje dag numera och sparar till en jacka som går på 9k poäng!

Räddar Östermalmare I The Last Guy. Kom Hit Era Snobbjävlar! Twitter: _VodkaCitron_ 12/17/2011 - 08:32

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.