Spelåret, Nej Mars 2014 - Vodkas val

Blogg - VodkaCitron - sön 2 mars 2014, kl 20.29

Nu nalkas det dags att ta förväl för den kära tidigare generationen, vilket märks när det kommer till releaser och att den nya generationen inte hunnit blomstra ut. Helt enkelt finns det inte många spel av intresse och dom som finns kommer ut den här månaden.


Dark Souls II
Släppdatum: 14 Mars
Demon soul's var en värld som tog över min kärlek för en helt ny genre som var olik dom andra JRPG-spelen jag har spelat sen tidigare. Utmanande, trail and error och enormt roligt, i en värld som man inte vet mycket om alls utan man får helt enkelt ta reda på allt själv. Så efter det underbara äventyret så bar det över till Dark Souls vilket även det var helt magnifikt och kändes ännu mörkare än det tidigare spelet. Poff så blev dom här spelen ett par av mina favoriter och nu nalkas det en ytterligare uppföljare! Finns inte mycket att prata om eller säga rent generellt, men jag hoppas verkligen att det kommer likna sina företrädare och inte bli något eget. Vad vi kan tolka av trailern är att spelet förmodligen utspelar sig innan Dark Souls, när staden fortfarande blomstrade av liv, men det är riktigt osäkert.
-Utdrag från 2013.

Nu har det självklart hänt en del sen sist och promoexemplaren är påväg ut till folket.
Jag personligen har inte gått längre än att se den äldre trailern av allt som kommit ut, eftersom man vill ha en fräsch start och tas av överraskning så fort man plockar upp spelkontrollen.

Men det här har jag trots allt att tillägga.
Kört Mirror Knight utmaningen på tre olika ställen, Namco kontoret i Stockholm, Comic Con i London och GameX. Vilket var riktigt kul och det var extremt roligt att äntligen få återträffa den mysiga atmosvären som Dark Souls bjöd på. Kanske lite lättare än vad man trott, men det är en självklarhet om man varit med och kört det första spelet. Själva demot och bossen var rätt utmanande tills man fick ett humm om det hela, men var trots allt riktigt roligt.
Klarade i slutändan av demot på 8 minuter/GameX.

Har även fått vara med och spela den första betan (stängd), vilket man nu kan tala fritt om hur mycket man vill och det bjöd på en hel del. PVP var det som skulle testas och är väll det som finns mest att prata om. Jag var verkligen inget fan av det hela när det kom till Dark Souls, det innebar bara att någon laggig overpowered invidid intog spelet som smidigt backstabbade en. Vilket sög rejält! Här ser det riktigt roligt ut, även det faktumet att man kan skapa ett större och enklare party för att skydda sig, och för att invardera andra (?). Två nya bossar blev det även så nu har man tagit ned tre, tycker dock att det var väldigt synd att dom var så himla enkla, men man får hoppas att dom ger dom mer kraft eller att karaktären är mer nerfad vid dom tillfällerna.

Lungt det spelet man nog vill ha allra mest i år. I'm prepared to die! See you beyond the death.


J-Stars Victory Vs
Släppdatum: 19 Mars
Är värt att nämna, kommer det i år? Förmodligen inte, men det är ingen som vet! Det här kommer iaf bli ett av de största spelen på Playstation 3, beroende på vilka karaktärer som dyker upp! Project Versus J är en ny version av deras populära Jump Stars titlar som finns till Nintendo DS. Här kommer man kunna slåss emot varandra som kända anime och manga karaktärer. Något läskigt är att det kommer vara i 3D och inte i 2D vilket var något som gjorde Ultimate Stars till ett av de bästa slåsspelen genom tiderna, där man kunde skapa sina egna karaktärer med hjälp av små serierutor. Men jag hoppas att spelet kommer bli bra och att det kommer hyfsat snart! *Host om nu Naruto är med och äldre karaktärer som Ichigo, Yagami, Yami. Yugi, och Maka med mera!
-Utdrag från 2013.

Nu har vi fått reda på en hel del karaktärer som ska vara med i spelet och jag är nöjd som bara den, även om det såklart kan komma fler man vill ha, som Yami från Yugioh. Med ett PVP-system 1vs1, 2vs2, 1vs1vs1vs1 så är jag riktigt taggad inför släppet. Lite tråkigt bara att det inte lär nå oss i väst, så blir aldrig att man får en scen här i EU, där man kan gå på mässor, events och ha kul med folk, det är faktiskt lite trist.


South Park – The Stick of Truth
Släppdatum: 6 Mars
Eftersom jag är ett stort South Park-fan som även kan cirka 50% av quotsen ifrån serien utantill, så lär jag uppskatta detta som mycket väl kan komma att bli mitt första South Park-spel. Skaparna av serien har varit med när de skapat spelet så även om det är rent tekniskt dåligt när det kommer till gameplay så lär man ändå uppskatta dialogerna och karaktärerna. Ser fram emot att tåga iväg med Cartman, Stan, Kyle, Kenny och förmodligen... Butters på nya äventyr! Nu vet vi alla att det inte går speciellt bra för THQ vilket förmodligen sköt på släppdatumet första gången och jag hoppas verkligen inte att spelet kommer bli försenat ytterligare än så! Jag behöver min dos av South Park!
-Utdrag från 2013

Ja vad kan man säga, THQ gick under och spelet köptes av Ubisoft. Med ett års försening och nu får vi även veta att spelet kommer bli något censorerat i vår region vilket inte var något man hoppats på, vad är South Park utan censur egentligen? Men det är skönt att det äntligen kommer ändå, även om man nog väntar med titeln tills en pricedrop för att importera det från US, som att komplettera för frakten/tullen man kommer få på sig.

----

Ja det var väll det. Alla tre spelen man varit intresserad utav ett långt tag kommer i Mars.

Nu är ju förvisso även Mario Kart & Super Smash Bros påväg, men det är inte så att jag äger en Wii U i nuläget så det intresserar inte mig ännu, även om jag älskar båda franchiserna.

Såklart kommer det även ett nytt Naruto-spel som heter Naruto Storm: Revolution som jag ser extremt mycket fram emot, nu när man är svenska mästaren i den serien och allt!

Inte tillbaka till sidan som Skillspoints mest aktiva forumit. Men gillar interfacen rejält och är här för att blogga då och då!

Räddar Östermalmare I The Last Guy. Kom Hit Era Snobbjävlar! Twitter: _VodkaCitron_ 12/17/2011 - 08:32

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.