Vodka försöker sig på unboxing-video. Ni no Kuni swag!

Blogg - VodkaCitron - sön 13 januari 2013, kl 01.14

Första gången jag kör en sån här och första gången jag typ gör något framför kameran samt pratar med den ;) Så det gick som det gick, kan inte säga att jag blev nöjd. Missar första sekunderna (dumma kamera) samt flummar, dampar och tjohej! Får bli min nitch för framtiden, att göra unboxingvideos sjukt dåliga ;)
Såklart inga retakes, vilket inte går samt så kom jag precis in från kylan :)

Vem dör i väntan inför släppet av Ni no Kuni? I do! Men nu har jag lite att lugna nerverna med. För alla som inte vet, så är spelet försenat en vecka för oss här i europa! Som kompensation så har Namco Bandai varit snälla och bett Level-5 att dra fram ett extra tamdjur! Vilket blir Draggle som har denna beskrivning i Wizard boken: "their adorable round eyes seem tailor-made for the task of extracting human affection" och kommer i form av DLC vid släppet!

Räddar Östermalmare I The Last Guy. Kom Hit Era Snobbjävlar! Twitter: _VodkaCitron_ 12/17/2011 - 08:32
VodkaCitrons bild


En till video!

Gustav Granlunds bild

Boken och den där lilla Drippy-dockan är anledningarna till varför jag vill ha Wizard's Edition. Det verkar dock som att jag ska skriva recensionen, så det kanske är onödigt att skaffa spelet två gånger. :~

VodkaCitrons bild

Du bör ju skaffa utgåvan! Dessutom får man ju inte den lilla Drippy:n utan en stor sådan ;) Men boken är helt galet bra och fungerar som en guidebok genom hela spelet så det är ju något vettigt att lägga pengarna på, utöver det ser det ut att vara små historier och annat gott.

Annars kan man dock hitta prylarna på Ebay bland annat, japanska boken finns i överflöd och i japan så säljs gosedjuren separat, även den som följer med i utgåvan.

Jag vet iaf att jag samt alla på Namco Bandai har vägrat att fråga efter eller spela spelet i form av ett promoex, eftersom vi alla har förbokat Wizard's edition ;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.