VodkaCitron en del av Namco Bandai

Blogg - VodkaCitron - fre 7 september 2012, kl 16.21

Woop Woop!
Ja då är man involverad i spelvärlden ännu en gång, mer än att bara vara en liten hängiven forumit här på Skillpoint! :p
Och det är ju alltid lika roligt varje gång när någon ser att man brinner för en viss grej och vill ha med en på tåget utan att man själv tar det första steget och frågar!
Så var det här med, de såg att jag var väldigt aktiv på sidan under en längre tid, att jag skötte mig och skrev iaf någorlunda vettigt och effektivt. Men mest av allt så beror det på en liten trevlig fransman som jag började lära känna på forumet, vilket gick över att vi började köra LoL tillsammans från och till! Eftersom han jobbade på själva Namco Bandai kontoret så tog han tillfället att rekommendera mig till chefen där i smyg för att sen bryta det till mig!
Nu har han varit tvungen att dra från Namco Bandai's huvudkontor eftersom han har avslutat sin praktik som staff-medlem! Vilket betyder att jag nu istället får jobba ihop med honom på http://www.uk.namcobandaigames.eu som MOD's :)

Något jag är väldigt tacksam för och erbjudandet kom under helt rätt tid, då jag inte har något att göra först under sena Oktober, då jag ska börja plugga igen! Så nu har jag ju något att pilla med från när man vaknar och man känner ju även att man gör något lite mer vettigt med sin tid :)

Det var inte direkt längesen jag drog till Namco forumet och började posta där heller, utan det har bara pågått i några månader. Men än så länge så är personalen bland dom mysigaste som finns, i samma grad som redaktörerna här på Skillpoint ^^ Söta, trevliga och mysiga små saker, så det ska bli kul att chatta runt med dom så länge det här nu varar! Vem vet ;) Kanske kan man kasta upp lite nyheter här på Skillpoint före dom andra nyhetssidorna, vad jag vet så ska vi iaf få pressmeddelanden först av alla tydligen. Mest för att vi ska kunna svara på frågor och dylikt så fort det bara går!

Räddar Östermalmare I The Last Guy. Kom Hit Era Snobbjävlar! Twitter: _VodkaCitron_ 12/17/2011 - 08:32
Sebastian Magnussons bild

Om du har nåt med svenska PR att göra, så hälsa Niklas från mig ;)

VodkaCitrons bild

Just nu har jag bara kontakt med folket över på kontoret i UK för det mesta ^^ Men händer det något med PR så ska jag såklart hälsa ;)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.