Blawks blogg

Snart är vi framme någonstans.

Blogg - Blawk - mån 19 december 2011, kl 15.00

Mitt band Somwehere är på gång nu, på riktigt. Jag har spelat in nästan alla trummor nu. Det kommer ett album till våren, är det tänkt. Den ska heta "Magnitizdat". Det är inte bestämt än, men troligvist innehåller den dessa låtar:

Bridges
Lullaby For The Common Man
Gomorra Never Knows
Coterie
Panopticon
Emberland

Spelglädjen är tillbaka, och Spyro är namnet den bär på.

Blogg - Blawk - mån 14 mars 2011, kl 10.49

Efter att ha återförenats med min sedan länge utlånade och bortglömda playstation 2 har mitt spelintresse genomgått en smärre metaformos från den sakta men säkert degenererade sorten till ett engagemang som inte funnits hos mig på lång tid. All dessa gimmick-fyllda teknik-kåta pangpang-spel som släppts under de senaste åren har gjort mig rätt ointresserad.

Det händer grejer för Somewhere!

Blogg - Blawk - tis 28 december 2010, kl 17.33

Sedan jag postade mitt förra inlägg om mitt band jullåt har det hänt mycket på kort tid. Låten har fått nästan 15 000 views på youtube, vilket är mycket för oss! Vi är ju helt okända, så dessa siffror är väldigt uppskattade. De första tio tagarna fick vi över tusen views per dag, vilket var långt bortom det vi hade förväntat oss.

Från oss, till er alla: En proggigt god jul!

Blogg - Blawk - tors 16 december 2010, kl 09.46

Jag och mina kumpaner ur brödraskapet Somewhere (Alltså, vårt band) har precis spelat in och mixat klart vår jullåt. En egen tolkning av klassikern 12 Days of Christmas, som det finns hundratals versioner av. Vi har med stor glimt i ögat döpt vår version till 12 Days Of Progmas.

Halo Reach!

Blogg - Blawk - tis 14 september 2010, kl 14.30

Nattköade på eligantens Halo: Reach-event där det bara kostade 299 för spelet. Spelade två matcher online igår natt, och har precis inlett kampanjen. Det känns såhär på förhand OTROLIGT välgjort. Nu ska jag återgå till spelandet!

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! HALO! :love: :beer: :love: :beer: :party:

Farväl, Halo 3.

Blogg - Blawk - lör 11 september 2010, kl 20.58

På tisdag kommer Halo: Reach. Det kommer ta tronen från den länge regerande kungen Halo 3. Det är dags för unga gener, och jag välkomnar Reach med öppna armar. Dock känns det sorligt att slappa taget om Halo 3 som så länge har varit Halo för mig. Halo 3 har givit mig oändligt många fantastiskt underbara spelminnen, och det finns inga ord som räcker för att ge det ett värdig farväl.

Himmelskt välsmakande!

Blogg - Blawk - tors 9 september 2010, kl 00.09

Blev glatt överraskad när jag kom hem från skolan och pappa frågade om jag hade fått sms av honon. Jag svarade nej, eftersom att jag inte ens hade med mig mobilen. Det hela handlade om Dillkött.

Jag hade nämnt att jag var riktigt sugen på rätterna:
Dillkött, Fläsklägg med Rotmos och Råbiff.

Grunge-projekt i full rörelse.

Blogg - Blawk - mån 6 september 2010, kl 23.14

Det är i vanlig ordning såhär, att alla som går på Stockholms Estetiska Gymnasium med inriktning musik, får genomföra två projekt i tredje ring. Det är nu bestämt att jag och skolans enda bassist ska genomföra en konsert med Grunge som tema. Jag har nu gjort en blogg som alla projekt-ledare måste göra för varje respektive projekt. Där ska vi skriva hur vi arbetar oss framåt i våra grupper.

Mitt band Somewhere! Lyssna och lägg oss på minnet!

Blogg - Blawk - sön 5 september 2010, kl 19.45

Bandet jag spelar trummor i, spelade in en singel i sommras. Vi har repat i över ett år, och vi var tvungna att göra något för att bli officiella. Att spela in var ganska knepigt, för det skedde så plötsligt. Jag kom på hur trummorna skulle vara en kort stund innan vi skulle spela in, och de flesta i bandet var borta på sommaren. Det fick ske som ett pusselbygge.

Världens bästa redaktion!

Blogg - Blawk - lör 4 september 2010, kl 19.14

Jag sörjde hårt då Gameplayer.se dog i samband med... Ja, det som hände. Slutade omedelbart hänga på siten, per automatik. Det fann ingen anledning att vara kvar. Gameplayer.se var bra till största det på grund av sin fantastiska redaktion.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.