Paloma Halén Románs blogg

En förklaring

Blogg - Paloma Halén Román - tis 24 maj 2016, kl 04.20

Det finns ett fenomen som både fascinerar och oroar mig. Jag har övervägt olika förklaringsmodeller, kanske beror det på en annorlunda kultur eller någon slags D-vitaminbrist, för av någon outgrundlig anledning tycks motståndet mot kvinnor inom så kallad nördkultur vara otroligt utbredd.

Paloma vs. Evil

Blogg - Paloma Halén Román - ons 11 maj 2016, kl 22.08

Jag har en kluven relation till skräckspel. Som en massiv zombienörd och allmän B-skräckisfantast så borde jag älska läskiga spel. Och det gör jag! De är ofta intensiva och äckliga och helt fantastiska på många sätt och vis. Det finns bara ett litet problem: jag kan inte spela dem. Jag blir nämligen livrädd.

3 spel som förtjänar en uppföljare (men antagligen aldrig kommer få det)

Blogg - Paloma Halén Román - mån 15 februari 2016, kl 23.34

Jag är inget stort fan av uppföljare överlag. I de flesta fall får vi alldeles för många sequels (och prequels och... pre-sequels...). Samtidigt finns det något oerhört intressant med just uppföljare till spel. Många gånger är det första försöket ett litet projekt från ett då relativt okänt företag som sedan får chansen att vidareutveckla sin vision i nästa version.

Är detta censur?

Blogg - Paloma Halén Román - ons 18 november 2015, kl 18.58

Det är kanske inte så många av er som är välbevandrade i de väldigt mörka skogarna som kallas FGC - Fighting Game Communities. Min kärlek till slagsmålsspel är en ganska komplex affär, mycket på grund utav ovan nämnda kretsar, men hela förklaringen får vänta till en annan gång. Vi kan dock säga som såhär: dessa communities är inte alltid de mest trevliga ställena på internet.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.