Sofia Hårds blogg

Det blev en Adam

Blogg - Sofia Hård - tis 27 december 2011, kl 12.54

Releasedatumet var satt till den 21 november, men som bekant är releasedatum inte alltid de mest pålitliga. Först den 6 december dök lillgrabben Adam upp efter att mamma och förlossning tyckt att det var på tiden att vräka lilljäsarn från magen. Så klockan 18.37 den 6 december tittade grabben ut och firar idag tre veckor med att ta en sovmorgon, käka och veva med armar och ben.

Hej svejs

Blogg - Sofia Hård - sön 4 september 2011, kl 08.40

För drygt ett år sedan lanserade vi vårt kärleksbarn Skillpoint, en fantastisk spelsida som jag var lika stolt över då som jag är nu. Men tyvärr så måste jag för egen del packa ihop mitt Skillpoint-deltagande. Redan under våren blev det svårt att hinna med eftersom ett heltidsjobb som gymnasielärare kräver en hel del tid och engagemang.

Lycka!

Blogg - Sofia Hård - tis 14 juni 2011, kl 19.53

Den senaste våren har på alla sätt och vis varit min bästa period i livet. Någonsin. Tyvärr har Skillpoint blivit lidande, men förhoppningsvis tar det sig till sommaren och hösten. Varför allt är så bra får vi ta en annan gång, men bland annat har jag (för första gången någonsin!) fått en fast tjänst. Gymnasielärare på Timrå Gymnasieskola - jo tack.

Mello hela helgen!

Blogg - Sofia Hård - fre 4 mars 2011, kl 19.53

Variation är roligt. Efter en lång arbetsvecka svidar jag om från lärare, glömmer nationella prov och tar på mig partystassen för Melodifestivalens andra chans som i år är i Sundsvall. Eller ja. Så jäkla mycket partystass är det inte, jag är här som media och lär jobba häcken av mig hela helgen. Men vi har sportlov sen så det lär finnas tid att sova ut sen.

Pim Pim!

Blogg - Sofia Hård - sön 27 februari 2011, kl 23.02

Här på Skillpoint har vi sedan en tid tillbaka ett fancypancy videoteam som fixar ihop snygga produktioner kring både det ena och det andra. Men jag vet inte jag om det behövs. Själv har jag nämligen precis gått en så kallad PIM-utbildning via jobbet. PIM står för praktisk IT- och mediekompetens och är något som pedagoger ska ha koll på.

Mystisk påse trillade in

Blogg - Sofia Hård - fre 25 februari 2011, kl 22.17

Vissa får mystiska burkar på posten. Andra mystiska rosa påsar. Det är spännande att vara spelrecensent. Man vet liksom aldrig vad som ska dyka upp. En unboxingvideo är på väg som visar upp innehållet, men en hint är att spelet är Kirby. Dessutom fick jag hem den nya Xbox 360-dosan idag för utförligare testning.

Gör aldrig ingenting

Blogg - Sofia Hård - sön 23 januari 2011, kl 14.33

För några månader sedan var jag i Härnösand för att bevittna en doktorsdisputation i historia och passade på att besöka ett café. Rutiga duken. Hemtrevligt mysigt café med visdomsord på väggarna. Jag fastnade för det på bilden. Gör aldrig ingenting. Och det är väl lite av min paroll. Åtminstone just nu.

Jag och min kompis

Blogg - Sofia Hård - tors 23 december 2010, kl 13.18

Vilken höst det har varit. Omställningar hit och dit. Först och främst har vi lanserat fantastiska Skillpoint. En förträfflig liten site på alla sätt och viss som förhoppningsvis bara kommer bli bättre och bättre. Om inte delar av redaktionen mördar varandra i den, bakom kulisserna, mycket blodiga diskussionen om årets spel. Vi får se var det landar.

Unboxning!

Blogg - Sofia Hård - fre 10 december 2010, kl 15.45

Jag packar upp nya saker - rätt väg dessutom!

Unboxing!

Blogg - Sofia Hård - tis 9 november 2010, kl 21.25

Ny prisvinnande unboxingfilm! Jag försökte få det att inte bli smalt på högkant, men det spelar ingen roll hur telefonen (iphone 4) vrids, resultatet blir likväl samma. Vad gör jag för fel och hur gör jag rätt?

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.