Starfighter Johanssons blogg

En drös svårlyssnade punklåtar

Blogg - Starfighter Johansson - tors 9 mars 2017, kl 13.53

Det slog mig härförleden att jag fullkomligt tvärälskar svårlyssnad musik i nästan alla genrer, men om vi ska vara riktigt ärliga så är det sällan de extra galna och svårlyssnade spåren ens är punk.

Starfighters GOTY 2016

Blogg - Starfighter Johansson - mån 2 januari 2017, kl 10.04

I vanlig ordning har jag nästan uteslutande spelat spel från tidigare år under 2016 då jag som bekant är en del av Spelberget - en podcast som fokuserar på att spela spel som oklarade lagts på hög genom åren. Därför blir det inte en jättestor lista från mig den här gången, men jag har i alla fall tre givna kandidater.

Hur man löser en 4x4x4 som en 3x3x3!

Blogg - Starfighter Johansson - tors 10 november 2016, kl 19.58

En snabb liten video i ämnet för jag fick ett infall.

De 7 stegen för varje shoot 'em up

Blogg - Starfighter Johansson - tors 10 november 2016, kl 14.59

Alla spelar vi olika. Vissa har inget tålamod alls, andra har bråttom, några har inte tid att spela särskilt ofta och så vidare. Jag själv brukar inte dröja kvar vid ett och samma spel särskilt länge eftersom det alltid finns mer jag vill hinna testa innan jag dör. Men det finns sju steg jag alltid går igenom när andan faller på att spela ett shoot 'em up.

Kan ni fascister sluta vara så förbannat töntiga jämt?

Blogg - Starfighter Johansson - tis 1 november 2016, kl 10.47

De hatar invandrare. De omfamnar alla former av förvanskad statistik, myter och rykten för att legitimera sitt hat. De skrämmer upp varandra med påhittade skräckhistorier och blir argare och argare. De tänker att nu får det räcka, nu måste vi göra något. Så vad gör de? Går ut på internet.

Staffes E3

Blogg - Starfighter Johansson - ons 15 juni 2016, kl 20.25

Det visades rätt många spel på årets E3-mässa måste jag säga. Av alla godbitar var det framförallt sju stycken som jag blev extra exalterad av. Alltså kommer varken Cuphead, Abzû eller Horizon vara med i den här listan, för dom kände jag redan till. Nu snackar vi, för mig, helt nya spel som lockade fram "WOW KOLLA!"-reakioner ur mig.

Topp 5: Spel från 360/PS3-generationen som jag inte skaffade

Blogg - Starfighter Johansson - tis 17 maj 2016, kl 18.22

Jag har lagt störst fokus på PS4 och PC det senaste året. Det känns nästan lite konstigt att PS3 och 360 är "gamla" konsoler nu... Jag som var så övertygad om att de skulle räcka för mig i långt många fler år framåt i tiden. Hur som helst, det ligger några titlar kvar i min önskelista som det aldrig riktigt blev av att köpa.

Spel och alkohol

Blogg - Starfighter Johansson - ons 23 mars 2016, kl 13.21

Jag har kommit fram till att alkohol och spel passar oerhört bra ihop, på fler än ett sätt.

Nostalgiska program

Blogg - Starfighter Johansson - tors 17 mars 2016, kl 13.42

I dag har jag snöat in på, för mig, nostalgiska barnprogram. Jag har hittat 33 intron på YouTube och tänkte dela med mig av mina fynd för att se om någon annan minns det här med samma värme.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.