VodkaCitrons blogg

Ny Blogg, Youtube etc.

Blogg - VodkaCitron - lör 12 september 2015, kl 18.29

Hej,

Kära gamla Skillpoint-polaren här! Jag likt många andra stammisar hänger inte kvar här på sidan. Men jag har gått in här då och då för att läsa gamla fina minnen och kanske slänga ut ett blogginlägg till och från.

Bloggandet tar dock nu helt slut.
Då jag istället tänker skriva allt på Blogger.

Vodka på Youtube

Blogg - VodkaCitron - lör 21 mars 2015, kl 21.19

Ja då har jag satt igång med det här som heter Youtube. Självfallet har jag laddat upp en hel del tidigare. Men nu med en skaplig mikrofon så laddar jag upp mer klipp än någonsin annars.

Spelåret, Nej Mars 2014 - Vodkas val

Blogg - VodkaCitron - sön 2 mars 2014, kl 20.29

Nu nalkas det dags att ta förväl för den kära tidigare generationen, vilket märks när det kommer till releaser och att den nya generationen inte hunnit blomstra ut.

Mina Spelsamlingar

Blogg - VodkaCitron - lör 1 mars 2014, kl 17.59

Jag samlar på spel likt många andra, inte för samlandets skull, men man köper det man vill ha och det blir en del efter ett tag.
Här nedan finner man samlingarna utan dom tre franchiserna/titlarna som jag äger mest prylar till helt enkelt. Även om jag uppenbarligen oftast nöjer mig med ett spel utan att samla på mig saker utöver det.

Vodka försöker sig på unboxing-video. Ni no Kuni swag!

Blogg - VodkaCitron - sön 13 januari 2013, kl 01.14

Första gången jag kör en sån här och första gången jag typ gör något framför kameran samt pratar med den ;) Så det gick som det gick, kan inte säga att jag blev nöjd. Missar första sekunderna (dumma kamera) samt flummar, dampar och tjohej! Får bli min nitch för framtiden, att göra unboxingvideos sjukt dåliga ;)
Såklart inga retakes, vilket inte går samt så kom jag precis in från kylan :)

Spelåret 2013 - Vodkas val

Blogg - VodkaCitron - fre 11 januari 2013, kl 23.20

Då var det dags igen! Här presenteras en lista över de spelen jag ser fram emot mest under det kommande året! Förvisso finns många titlar med på spelen som egentligen skulle vara ute i butikerna redan under 2012, men nu har det blivit massa ändringar kring datumen, så dom får dyka upp i listan ännu en gång!

VodkaCitron en del av Namco Bandai

Blogg - VodkaCitron - fre 7 september 2012, kl 16.21

Woop Woop!
Ja då är man involverad i spelvärlden ännu en gång, mer än att bara vara en liten hängiven forumit här på Skillpoint! :p

Nick: VodkaCitron

Blogg - VodkaCitron - lör 25 augusti 2012, kl 22.33

Anledningen bakom nicket.
Varför kallar den här personen sig för VodkaCitron? Är han en alkoholist? Jaså... Han har en nykterist? Men varför kalla sig för det då?

Samla poäng med Namco Bandai!

Blogg - VodkaCitron - fre 24 augusti 2012, kl 18.51

Nu har jag iofs vetat om det här i nån månad, men har inte fått säga något då det dök upp av ett misstag. Men nu är det uppe i full rulle!

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.