Man5ons bild
Inlägg: 597

Ganska meckig situation som har uppstått med semifinalspelplatserna. Har ni inte hängt med i turerna så kommer bakgrunden här:

1. Handbolls-vm spelas i Sverige just nu

2. Enligt schemat skall ena semifinalen spelas i Malmö (9500 platser) och den andra i Kristianstad (4600 platser)

3. Danmark, som är grymma på handboll, har fått i löfte att om de tar sig till semifinal så skall dom spela i Malmö. Detta så att fansen lätt kan köpa biljetter och ta sig dit. Därför har 2500 eller så danskar köpt biljett till semin i Malmö långt innan Danmark ens blev klara.

4. Sverige har nu stått för en megaskräll och tagit sig till semifinal, varpå det har bestämts att Sverige istället skall spela i Malmö, och det danska laget har då skickats till Kristianstad istället.

5. Ingen dansk har biljett till den redan slutsålda lilla arenan i Kristianstad. Danska fans kräver nu att det här löser sig, annars kommer de att stå och gasta och skapa dålig stämning under Sveriges semifinal i Malmö på fredag.

Så ja, nu har organisatörer och förbundet ett problem att lösa.

Last chance to lose control

Magkliarns bild
Inlägg: 83

Låt mig posta en bild som möjligen i någon utsträckning kan representera arrangörernas inställning och sinnelag just nu:

Intressant dilemma förresten, hade ingen aning om att det förhöll sig på detta sätt. Ganska korkat att göra en sån deal från första början kan man tycka? Och varför i hela hälleflundra är Sverige för bra för att spela i Kristianstad? Visst att det är roligare om fler svennar kan se spektaklet live... men, som min mormor upprepade gånger påpekat - ett löfte är ett löfte.

Det går det åt.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.