Melecheshs bild
Inlägg: 3

Hej spelfolk!

Jag och några vänner har slagits oss samman och skapat vårt första spel Oknytt, som kortfattat är ett helt röstlagt old school peka-klicka spel, en berättelse inspirerad av svensk folktro. Spelets gameplay består av en mix av klassisk pussellösning och manipulation av delar i miljön runt huvudkaraktären.
Vi har arbetat på spelet i ungefär ett år nu och har nyligen släppt en trailer som finns på vår hemsida (http://www.nemoria.net/oknytt). Ett exakt datum för release kommer att sättas under våren.

Om ni vill veta mer så svarar jag gärna på frågor här annars kan ni titta in på vår facebooksida (http://www.facebook.com/Oknyttgame).

Starfighter Johanssons bild
Inlägg: 2508

Det ser oerhört intressant ut, vad spännande!

Melecheshs bild
Inlägg: 3

Tack så mycket!

Gustav Granlunds bild
Inlägg: 2417

Melechesh skrev:
Oknytt

Den grafiska stilen är väldigt tilltalande. Jag har lite av en vurm för vackra, märkliga äventyrsspel. Ni har utan tvekan min uppmärksamhet och jag kommer att hålla ett öga på det här. Jag tror förresten att en i teamet är bror till en kompis till mig. På tal om ingenting. :)

Har ni några funderingar på Greenlight?

Skillpoint.se - Be there or be sär

Melecheshs bild
Inlägg: 3

Tack Gustav!
Vi har diskuterat om att lägga upp det på greenlight men vi har inte bestämt något än. Det kommer förmodligen att dyka upp där, men när låter vi vara osagt så länge.

Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.