3DS får datum och pris i september

Nyhet - Multi - tors 29 juli 2010, kl 22.59

Bloomberg Japan har fått det bekräftat från Nintendo att pris och släppdatum för kommande Nintendo 3DS kommer att presenteras 29 september. Nintendo sa redan under E3 att maskinen kommer att nå hit till väst under 2011, men förhoppningsvis får vi lite mer klarhet kring detta om några månader.

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
Marcus Toftedahls bild

Heh, snacka om att det går inflation i utannonseringar och nedräkningar. "Nintendo presenterar idag datumet då datumet för 3DS ska släppas". :tired:

Sofia Hårds bild

Jag är sjukt peppad på den här. Iof så är jag ju en gammal game boy-tjej också så det är nog inte så konstigt :party:

Gustav Granlunds bild

Mitt största problem med 3DS är Nintendo och deras vilja att återanvända sig av gamla spel eller göra "nya" delar i gamla serier. Listan gamla spel på 3DS är fan skamlig. :p

Rymdyoghurts bild

Gustav Granlund skrev:
Listan gamla spel på 3DS är fan skamlig.

Beredd att hålla med, men det beror väl på att produktionskostnaden höjs betydligt i och med 3D-tekniken. Även om det känns märkligt gör de nog klokt i att damma av gamla klassiker, åtminstone till en början. Finns väl fortfarande potentiella köpare som inte har spelat dem ännu, samt ett antal som känner för ett återbesök.
:)

Marcus Toftedahls bild

Men att använda "gamla" spelserier för att introducera en ny konsol är ju mer regel än undantag. Folk känner igen sig och vet vad som kan förväntas "fast bättre" på den nya konsolen. Sony lockar med nya delar av Gran Turismo till varje ny konsol (sen att de blir sjukt försenade är ju taskigt... ;) )Microsoft lockar med Halo, Nintendo med Mario osv...

Hur som haver ska det bli väldigt intressant att få reda på pris och släppdatum. Jag lär importera om det dröjer alldeles för länge innan den dyker upp här.

Gustav Granlunds bild

Jo, men att kalla nya Kid Icarus för Kid Icarus känns ju bara underligt då det inte har något att göra med den gamla serien. Det spelas ju för sjutton inte ens på samma sätt. Mitt stora problem är dock alla de gamla spelen som släpps igen. Star Fox 64 och Ocarina of Time exempelvis, istället för att göra något nytt och fräscht med dessa serier. New Super Mario Bros. Wii visar vilken nivå Nintendo lägger det på. När folk skriker om att de var "bäst" på E3 blir jag lite mörkrädd då folk verkar bländas av nostalgi. Kirby ser iofs mysigt ut, men egentligen bara pga grafiken och musiken.

Eller så är jag bara en bitter gammal gubbe. :(

VodkaCitrons bild

Va gör Nintendo?! Pokemon kommer till DS 18:e September..Varför ska man köpa en 3DS då? Va vi vet än så länge så kommer inte spelet ha stöd för 3D.

Kommer nog inte ha råd med både Pokemon och 3DS, kanske inte ens något av det ^^

Jag ska nog vara en sån som väntar lite på 3DS. Tills fler färger finns tillgängliga och limited editions :)

VodkaCitrons bild

"3DS får datum och pris i september"

Så priset är vadå? ^^

25000Yen? :3

TTVs bild

Vodka: Du förstår va att priset och datumet när 3DS släpps utannonseras i September? Själva konsolen släpps inte då. :)

VodkaCitrons bild

Thörn: Ahh jag yrar :p

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.