40 minuter video från Skyrim

Nyhet - Multi - mån 8 augusti 2011, kl 14.28

Nåväl, 38.24 för att vara exakt men inte desto mindre en jäkla massa videogodis från ett av årets mest framemotsedda spelreleaser. Denna inspelning ägde rum under en demonstration på QuakeCon och kan upplevas som lite lagom skakig. Bara så ni vet. Skåda härligheten nedan!

Uppdatering 2011-08-09: Och dääär har Bethesda fått det nedplockat från Youtube. Finner vi ytterligare källor uppdaterar vi med dessa.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
narutoloves bild

SKYRIM!

Make.Senses bild

Publiken som hela tiden ber spelaren döda allt han ser, och sen jublar. :D

Jaja, sak bli intressant att få pröva spelet själv, men som vanligt tror jag påståendet om 100 timmar är väldigt överdrivet. Typ alla RPGs som har släppts under det senaste året eller så har sagt att de ska vara väldigt långa.

ArcaniA: A Gothic Tale, Two Worlds II, The Witcher 2, alla var över på 20-25 timmar, ink. utforskande och en massa sidequests.
(Arcania hade oerhört få sidequests där jag gjorde alla jag möjligen kunde hitta, spelet tog 18 timmar, spelade ut det på en helg. Utvecklarna utlovade betydligt mer tid än så)

"We ask you to kindly take your phones, and take your cameras and place them in your pocket. Please don't record the demo, we don't want crummy, shaky cam footage of our stuff out there. We promise we'll put it out there in all it's glory in a nice HD version. Please put the cameras away and don't record the presentation"

Så gick det med det. :D

Dessutom verkar Drakarna lite väl lätta att ha ihjäl, eller så är det bara så att hans karaktär är oerhört OP, men fortfarande tycker jag drakarna borde vara lite svårare att ha ihjäl. Man vill ju frukta drakarna, inte springa guns blazing med en yxa och ah ihjäl den på några hugg.

Mickemoss bild

Och där var det bortplockat :(

Lars Jensens bild

Make.Sense skrev:
Jaja, sak bli intressant att få pröva spelet själv, men som vanligt tror jag påståendet om 100 timmar är väldigt överdrivet. Typ alla RPGs som har släppts under det senaste året eller så har sagt att de ska vara väldigt långa.

Min Oblivion-sparning klockar in på 120 timmar och då har jag inte klarat det på långa vägar. Samma med bdåe Daggerfall och Morrowind. Jag tror 100 är i underkant, men då räknar jag in moddar till viss del. Fast nä. Även utan moddar hade det nog tagit 100 timmar att klara Oblivion.

Vargavakas bild

Om inte annat känns väl en indikation på hur lång tid det tar att fräsa igenom kampanjen som väldigt irrelevant i det här fallet (oavsett hur många timmar de slänger sig med)? Jag har ingen aning om hur många timmar jag spenderade i Oblivion men majoriteten av dem bestod av att springa runt i skogen och plocka blommor och klättra på stenbumlingar.

VodkaCitrons bild

Japp. Jag är inte hypad, tycker inte det ser tufft ut förövrigt. Men det ska prövas på iaf :) Kommer köpa spelet när de drar ner till 200:- till PS3an, vilket det bör göra rätt så fort? Inget ont menat, är ju ny PS3ägare och det finns massa toppspel idag för den prissumman, så jag har bestämmt att inte överstiga den på länge. Händer det att jag gör det så handlar det om Collectors Editions.

Skönt också med spel som man inte klarar på en dag ^^ Iofs är det omöjligt för mig idag, då trophy huntande är något jag tycker e hyffsat roligt :) Men det här spelet verkar ligga i samma längd som ett JRPG, ja, jag tar bra tid på mig när jag spelar dom och vill verkligen finkamma varenda hörn ^^

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.