Afrika går offline

Nyhet - Playstation 3 - mån 26 juli 2010, kl 14.39

Sonys safarispel Afrika slog väl aldrig riktigt så hårt som de första upphaussade skärmdumparna kunde ha gjort gällande. En följd av det är att spelets onlinetjänst nu kommer stängas ned från och med den 31:a augusti. Det är lyckligtvis en ganska liten del av spelet, så de som begeistrat sig i att speja på djur kommer kunna fortsätta göra det.

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30
Kletets bild

Oj, jag visste inte ens att det här spelet hade släppts.

Rymdyoghurts bild

Har vi ens det här i Europa? Jag tyckte det här såg mysigt ut, glida runt och plåta exotiska djur. Ett lättsamt bakis-spel.

lictors bild

Nej, det var så tråkigt att det inte ens kom hit.

Jag har importversionen dock, fråga inte varför :p

UfU__Xs bild

Jag tror inte att det är släppt i Europa. Wikipeda hade inget releasedatum för det här i alla fall så jag antar att så är fallet. Släpptes i Nordamerika förra hösten.

Lite tråkigt att spelet aldrig riktigt fick leva upp. Tycker ändå att det är av Sonys mer intressanta satsningar den här generationen och de slog ju på stora trumman för det inför releasen av PS3.

mh76s bild

Tycks vara många spel som förlorar online-möjligheter till PS3. Afrika, Demon's soul, Eye of Judgment. En oroväckande utveckling, men samtidigt förstårligt.

Hur är Afrika? Ser ut vara ett väldigt avkopplande spel. Men kanske inget som man sträckspelar. En liten recension på Skillpoint? :D

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.