Bajsa och spela Wii U samtidigt

Nyhet - Wii U - tors 18 oktober 2012, kl 11.52

Det har varit en del snack om hur långt Wii U-paddan kommer klara att hålla kontakten med konsolen när man kör remote play. Kan man sitta i ett annat rum? Den viktigaste frågan väcktes under senaste Iwata asks; kan man vara i badrummet och spela? En i produktutvecklarteamet sa då att han kunde spela i badrummet, där det skiljde en vägg från vardagsrummet. Om det kommer räcka flera väggar eller vara beroende av vilken typ av vägg är ännu osagt.

Är du en bajsspelare?

Zoom zoom zoom! 01/13/2015 - 11:17
Andreas Ljungströms bild

Linnea Hummel skrev:
Är du en bajsspelare?

Självklart! Faktum är att jag bajsar just nu medan jag skriver detta! :santa:

UfU__Xs bild

Nä, jag hade en dröm om att en gång kunna vara en bajsspelare men den krossades av verkligheten. Att bajsa är liksom en lite för aktiv process för att den ska kunna kombineras med annan aktivitet, plus att det under optimala omständigheter inte ska ta alltför lång tid från det att man satt sig tills man kan resa sig som en ny man. Och när man väl är färdig är det liksom trevligare att utföra ändamålsenlig rengöring och sen lägga sig i soffan och spela (där jag inte behöver vistas decimeter från min egen kroppsvarma avföring som sakta löser upp sig i vatten).

Linnea Hummels bild

Jag fattar inte grejen med att sitta i sin egen skitlukt och göra andra aktiviteter. Varken läsa eller spela är min grej på toa. Jag bajsar på mindre än minut och vill ut därifrån så fort som möjligt efter det.

Starfighter Johanssons bild

Jag ser mina bajssessioner som något eftersträvansvärt och positivt. När jag blir bajsnödig tänker jag oftast "YES!" och har så klart redan förberett med intressant lektyr. Oftast dröjer jag kvar upp till en halvtimme efteråt om jag hittat något särdeles spännande att läsa om. Vet jag med mig att jag måste skynda mig blir det något snabbstartat spel på ipodden. Åh, toalettbesök. Fristadernas fristad!

Tobias Jensens bild

Har inte heller några problem att sitta kvar och bli "marinerad". ;)

Precis som Starfighter säger så är det ganska fridfullt att sitta där. I alla fall när man är hemma och ingen står utanför och bankar på dörren.

Tror dock inte att jag kommer spela på min Wii U medan jag sitter där. Det kommer jag förmodligen föredra att spela på TV:n.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.