Counter-Strike: Global Offensive släpps nästa år

Nyhet - Multi - lör 13 augusti 2011, kl 00.09

Valve har utannonserat att de kommer att släppa Counter-Strike: Global Offensive till PC, Mac, Xbox 360 och Playstation 3 under nästa år. Även om informationen är ganska sparsam i nuläget ser det hela ut att bli precis vad det låter som, nämligen en uppföljare till onlinejätten och dess Source-ifierade version. Det hela kommer att vara nedladdningsbart, men det är oklart om det kommer att vara gratis eller ej.

Det hela utvecklas av Hidden Path Entertainment som tidigare har legat bakom Defense Grid, men Valve kommer föga förvånande att ha ett finger med i spelet. Inga bilder har släppts förutom det ni hittar nedan, men det kommer att vara spelbart på både Eurogamer Expo och Penny Arcade Expo under nästa månad. Vi utlovas nya vapen, banor och karaktärer samt nya versioner av klassiker som de_dust. För oinvigda är det en karta som spelas flitigt i spelet. En helig ko om man så vill.

En hel värld av PC-spelare håller andan.

1613 augusti, 2011 - 00:10
Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
VodkaCitrons bild

Kommer köpa PS3 versionen ^^ Har 1.6 ,Zero ,Source. Har laggt ner skit mycket tid på det förstnämda, med klaner, lan på internet cafér och allt sådant. Spelar ingen roll hur mycket det än kommer suga, vill bara visa mitt stöd och det var ju bra många år sen man lirade CS sen sist. Kul med lite "nyare" nostalgi, som inte kommer ifrån den tiden när man var 3-10bast :)

VodkaCitrons bild

Man får hoppas att det kommer vara lika simpelt som förr, "sikta och skjut". Fast de kan ju även slänga in något som eferliknar Warcraft moden, där man levlar och får nya erfarenheter vartefter som ^^

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.