Dansa på PS3 i Dance Dance Revolution

Nyhet - Playstation 3 - ons 4 augusti 2010, kl 08.35

Via den populära japanska dansspelserien Dance Dance Revolutions officiella Facebook-sida har Konami avslöjat att en ny del i serien kommer att släppas till Playstation 3. Den 12 augusti kommer det officiella lanseringspartyt att äga rum, såväl på riktigt som på Twitter och Facebook.

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
VodkaCitrons bild

Dance Dance Revolution är urbäst :3 Dock är det svårt att få tag på en bra matta som privat person, man vill ju inte gå och köpa en arkad uppsats för 30.000, inte heller vill man stå på en plast bricka för 300kr :3

Andreas Bergs bild

Jag spelade DDR ganska aktivt för ett bra tag sedan och köpte då ett mellanting mellan det finaste på marknaden (Cobalt Flux) och skräpmattorna man får med. Den fungerade finfint förutom att konstruktionen var lite halvtafflig så om man hade den stående lutad mot en vägg vek den sig lite konstigt. Den gick i alla fall på dryga tusenlappen och fungerade egentligen perfekt så länge man kunde förvara den horisontellt.

Men en Cobalt Flux (som nog fortfarande är det bästa som finns för privatbruk, mig veterligen) går på runt 2500 exkl. frakt från deras egna butik. Är man seriöst intresserad av DDR så är det klart att rekommendera, det är så nära man kommer arkadupplevelsen utan en arkadmaskin :)

https://www.cobaltflux.com/xcart/product.php?productid=16133&cat=0&page=...

VodkaCitrons bild

Tack för infon :) Ja, om man bara hade pengar så! Man får hoppas att man har råd med en i framtiden! Får väll ta att köra på anime konvent tills dess att man har något eget :)

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.