Det går bra för The Old Republic

Nyhet - PC - fre 3 februari 2012, kl 03.19

Biowares storsatsning Star Wars: The Old Republic har rönt stor framgång så långt. Med två miljoner sålda exemplar och 1.7 miljoner aktiva spelarkonton sedan släppet i december har både Bioware och Electronic Arts rätt att stolt slå sig för bröstet. Onlinerollspelens herre på täppan, World of Warcraft sålde bara häften så mycket under samma period när det släpptes. Dessutom växer enligt Electronic Arts spelet fortfarande i en behaglig takt med nya spelare varje dag.

Dock ska det kanske tas med reservation då spelet nu bara är lite mer än en månad gammalt och det är svårt att säga hur länge spelarna kommer att fortsätta abonnera på spelet. Trots allt sålde både Age of Conan och Warhammer Online vid släppet över en miljon exemplar men hade efter ett halvår båda tappat större delen av spelarna.

Som en kurios detalj kan man kanske i sammanhanget påpeka att World of Warcraft det senaste året tappat över två miljoner aktiva spelare och fortsätter tappa spelare till andra titlar.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Wh1spYs bild

Själv så tror jag inte att det har att göra med att spelen saknar något som gör att dom tappar spelare. Tror att intresset för mmorpgs har svalnat lite.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.