Kaka på Fifa 11-omslaget

Nyhet - Multi - fre 6 augusti 2010, kl 09.35

Brasilien och Real Madrids stjärnmittfältare Kaka kommer pryda omslaget till Fifa 11. Han kommer dock dela omslagsplatsen med ytterligare 17 andra spelare. Vilken det blir beror på vilken region spelet släpps i.

Detta är ett pressmeddelande från EA:

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) meddelade idag att Real Madrid-mittfältaren Kaka utsetts till att pryda omslaget av EA SPORTSTM FIFA 11. Kaka är en del av en stjärnspäckad grupp bestående av 17 fotbollsartister som kommer att medverka på omslaget av FIFA 11 världen över. På de territoriespecifika omslagen kommer Kaka att få sällskap av fotbollsstjärnor från andra lag i andra länder, när spelet släpps den 1 oktober (30 september i Sverige och Nordamerika). Den 28-åriga brasilianska fotbollshjälten kommer dessutom att medverka i all global marknadsföring för världens mest populära* sportspel.

Ricardo Izecson dos Santos Leite, mer känd som Kaka, vann under 2007 både Guldbollen och FIFA World Player of the Year, och är en av världens just nu bästa fotbollsspelare. Under säsongen 09/10, gjorde Kaka 8 mål på 22 matcher i Real Madrid.

“Jag har alltid varit ett EA SPORTS-fan och då speciellt av FIFA-serien”, berättar Kaka. “Att få vara med på FIFA 11-omslaget är en stor ära för mig eftersom endast ett fåtal spelare har fått den möjligheten, och det har varit med några riktigt stora fotbollsspelare på omslaget till detta fantastiska spel”.

Kaka inledde 15 år gammal sin fotbollskarriär i Sao Paulo FC. 2003 började han spela för A.C. Milan, innan han 2009 skrev på för sin nuvarande klubb Real Madrid. Kaka är en av de bästa mittfältarna genom tiderna, vilket han bevisat genom att under sin proffskarriär göra inte mindre än 133 mål på 372 matcher. Dessutom var han en del av det brasilianska landslaget som vann VM-guld 2002.

“Kaka tar passionen, fantasin och den individuella skickligheten till varje match”, berättar Matt Bilbey, Vice President of Football, EA SPORTS. “Han illustrerar den nya FIFA 11-funktionen Personality+ på ett perfekt sätt, då den reflekterar spelarnas individuella styrkor som klart skiljer ut dem från varandra. Kakas nästan klärvoajanta spelstil gör att han så gott som alltid befinner sig ett steg före motståndarna, genom att röra sig in på fria ytor med subtila tempoökningar, för att leverera precisa, kreativa direktpassningar, och överraska målvakten med distansskott med båda fötterna. Hans stil liknar ingen annans i vårt spel, och du kommer att känna de individuella skillnaderna hos varje fotbollsspelare under varje match”.

FIFA 11 bygger vidare på FIFA 10:s flerfaldigt prisbelönta gameplay, och introducerar den nya funktionen Personality+, som återuppfinner spelarautenticiteten - med eller utan boll - för alla spelare, på alla positioner. Med den nya Pro Passing-funktionen bestäms passningens riktning och precision av spelarens skicklighet med handkontrollen, fotbollsspelarens egen skicklighet, samt den situation han befinner sig i på planen. Dessutom kan spelarna nu uppleva den totala friheten i man-mot-man-situationer med 360° Fight for Possession, som omvandlar det fysiska spelet från mindre skärmytslingar till fullödiga 360°-kollisioner.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Sundance Kids bild

Kaká (killen har en apostrof över a... eller Ricardo Izecson dos Santos Leite som han heter.

Achis bild

Varför ser fifas omslag alltid ut som de har blivit photoshoppade av en femåring? :~

tiathins bild

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.