Mass Effect 3-vinnare trampar (nästan) i klaveret

Nyhet - Multi - tis 28 februari 2012, kl 10.37

De flesta känner nog till att Bioware har skeppat upp ett antal kopior av Mass Effect 3 till rymden (egentligen tog de sig inte så högt upp, men ändå) med hjälp av väderballonger. Varje ballong hade även en GPS-sändare, så att äventyrslystna spelare skulle kunna jaga efter de värdefulla troféerna. En av dessa "hittades" av Michael Davis och Miguel Droz, som hoppades på att tjäna en hacka på det hela.

När de efter mycket om men hade fått tag i ett exemplar, så bestämde de sig nämligen för att lotta ut spelet. Lotterna skulle säljas för fem dollar styck, och 30 procent av förtjänsten skulle gå till välgörenhetsorganisationen Child's Play. Medan resterande pengar skulle killarna använda för att starta upp ett eget spelbolag.

Vad de två vännerna inte tänkt på var att i staten Nevada så är det olagligt att hålla i lotteri, om man inte har tillstånd eller om inte hela summan går till välgörenhet. Så efter att lagt ut en video på hela spektaklet, så fick de helt sonika dra tillbaka hela tävlingen. Men att sitta med ett Mass Effect 3 flera dagar innan release är väl inte heller fy skam?

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.