Mät dina krafter mot Sverigemästaren i Super Street Fighter IV

Nyhet - Multi - mån 27 september 2010, kl 21.24

Tills höstens Gamex-mässa i Stockholm är det dags för alla fightingsugna att vässa knogarna. Då anordnas nämligen en turnering i Super Street Fighter IV där man bland annat har chans att kvala in till årets slutspel. På plats är även regerande svenska mästaren Richard "Louie" Hansson, redo att bli utmanad av hugade kombatanter.

Fullständiga pressmeddelandet följer:

Den 4 till 7 november äger Sveriges nya konsol- och dataspelsmässa GAMEX rum på Kistamässan norr om Stockholm. Under mässan kommer en turnering i Super Street Fighter IV att arrangeras och den svenska mästaren Richard "Louie" Hansson kommer att finnas på plats för att tävla om priser värda 15 000 kronor samt en plats i slutspelet på DreamHack On Tour.

Under våren och sommaren 2010 har DreamHack i samarbete med PAN Vision och Capcom arrangerat det svenska mästerskapet i Super Street Fighter IV. Mästerskapet avslutades i en rafflande final mellan Richard "Louie" Hansson från Göteborg och Niklas "SkatanMilla" Lagerborg från Stockholm på
DreamHacks stora scen inför 5 000 personer i publiken.

Richard "Louie" Hansson, som spelar karaktären Rufus, visade sig vara den starkaste fightern i Sverige och tog hem den första svenska titeln tillsammans med en prischeck på 10 000 kronor.

Under GAMEX kommer tävlingen Beat Em Up Sthlm II att gå av stapeln och vinnaren där får en plats i slutspelet på DreamHack On Tour som arrangeras under DreamHack Winter 2010 den 25-28 november på Elmia i Jönköping.

GAMEX är öppen för allmänheten och utöver turneringen kommer det att arrangeras showmatcher mellan Sveriges bästa spelare. Besökare kan under fredagen pröva sina färdigheter mot den svenska mästaren och vinna priser från Capcom.

Tävlingen är öppen för alla och har plats för maximalt 64 personer.

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30
Mathias Novaks bild

Då har jag något att göra fram till Gamex.

Kletets bild

Mjäh, inte tillräckligt lockande för att mjäka sig ända vägen till Stockholm. :tired:

HBs bild

Tråkigt att det inte var BB:CS det gällde.

Men har man tid över kan man ju alltid testa. Suger visserligen på SSFIV men vem vet :p

VodkaCitrons bild

Ska nog som sagt gå på GameX. Men skiter i sånt här ^^ Titlar är fula även om det är spel man gillar. De betyder inget mer än att personen är "duktig" på spelet. Finns nog 100pers som är bättre än denna person i Sverige tex, bara det att dom inte tävlar. Även ifall man är bäst och tävlar, så måste man vara en person som kan ta vara på sånt och bära en titel.

Tex skulle jag vara bäst i Street Fighter, så skulle jag nog ändå inte få titeln. För jag vet inte hur man går tillväga för att bli sponsrad och bläha, inte heller har jag råd att åka från konvent till konvent.

Spelbrödernas bild

Ehm... det KRÄVS faktiskt en hel del skill för att bli bra i ett fightingspel. Jag har nött mot Louie och absurda mängder mot GonZa. Två bra och skillade fighters, dessutom trevliga som fan som människor.

Kan lugnt konstatera att GonZa inte har sponsring utan betalar allt han gör ur egen ficka.. eller snarare snyltar han bil- och sovplats kring allt jag gör. ;)

I Sverige är det väl typ, enbart Guds Skyfall som är riktigt bra som INTE tävlar?

Spelbrödernas bild

Måste bara dela med mig.... :p

Jag och GonZa peppar inför SM i SSFIV:

Jag och GonZa peppar inför möte med Louie och Negative Edge:

:bigsmile:

... och framöver har Gamex-turneringen och Dreamhack-turneringen. Mer peppvideos och alkohol för digitala fighters med andra ord! Wünderschöön!

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.