Milo var aldrig något annat än ett techdemo?

Nyhet - Xbox 360 - tors 4 november 2010, kl 13.47

Enligt Microsoft så var Peter Molyneuxs stolthet Project Milo egentligen aldrig någonting mer än ett tekniskt experiment. Således ska det alltså aldrig varit menat att bli ett färdigt spel, trots att Molyneaux verkat antyda motsatsen tills projektet lades ner tidigare i höst.

Enligt Alex Kipman på Microsoft, som är en av de tekniskt ansvariga för Kinect, så var Milo mer av en sandlåda där man testade fram möjligheterna med tekniken. Men han säger också att fans av Milo inte behöver oroa sig, för tekniken återanvänds bland annat i lanseringstiteln Kinectimals.

Det må förstås vara sant och riktigt att Microsoft aldrig såg Milo som mer än ett experiment, men en visionär som Peter Molyneaux lär nog ha hoppats in i det sista att hans skapelse skulle få officiell status. Speciellt med tanke på hur stort väsen han gjorde av det i somras. Dessutom påstår Kinectimals utvecklare Frontier, med David Braben i spetsen att exakt ingen tech från Milo tog sig in i Kinectimals alls. Så frågan om vad som är sant eller falskt i det här sammanhanget verkar luddigt.

Förhoppningsvis kommer Molyneaux själv med klarhet i ämnet snart.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Kletets bild

Endast Peter Molyneaux kan hypa ett techdemo såhär mycket. :party:

Strafers bild

Han är rolig. :)

sultans bild

Detta är varför man aldrig litar på honom, mycket stora visioner har han men det har aldrig varit vad det lovats eller verkat vara så...
Ser framemot Fable 3 på PC ändå ;)

Make.Senses bild

De borde dock släppa Milo som nedladdningsbart material, och släppa det just som Tech Demo för Kinect.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.