Molyneux kommer bara göra ett spel

Nyhet - Multi - tis 2 oktober 2012, kl 08.40

Peter Molyneux meddelade tidigare i år att han lämnar Lionhead Studios för att starta en ny spelstudio vid namn 22 Cans. Deras första spel, eller förlåt "experiment", Curiosity släpps inom en snar framtid till Ios och Android. Anledningen till att det är ett "experiment" är för att 22 Cans endast kommer göra ett enda "riktigt" spel under sin livstid.

Så har i alla fall Molyneux förklarat det hela i en intervju med sajten VG247. Istället för att skapa ett riktigt spel direkt så kommer de fortsätta ett tag med sina "experiment", för att sedan kunna skapa ett det ultima spelet som inte behöver någon uppföljare. Istället kommer spelet att fortsätta utvecklas och förfinas, vilket han jämför med hur en tv-såpa produceras.

“They’re not thinking about making a sequel to that show. Instead they’re thinking of how they make this show as amazing as possible so that people watch it today, and that they will still be watching in a year’s time. I like to think of our game like that.”

Så vad tror ni. Kommer vi äntligen få se det där storverket från Molyneux som han alltid förespråkar och lovar kommer revolutionera hela spelvärlden?

Vem har den fetaste nördgrottan? JAG! 10/16/2014 - 19:46

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.