Need for Speed: Shift får uppföljare

Nyhet - Multi - tis 16 november 2010, kl 19.44

Need for Speed: Hot Pursuit har inte ens hunnit ut genom dörren än, men nästa Need for Speed är redan avtäckt. Det blir en uppföljare till fjolårets Need for Speed: Shift och släpps redan i början på nästa år till PS3, Xbox 360 och PC. Fullständiga pressmeddelandet följer.

"Jakten mot målflaggan har börjat! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) presenterar SHIFT 2 UNLEASHED™, den senaste delen i succéspelserien Need for Speed. Originalspelet SHIFT började säljas i Sverige under september 2009 och har hittills sålts i över 5 miljoner exemplar världen över. Spelets framgång beror i mångt och mycket på den revolutionerande och realistiska förarupplevelsen – en speldesign som hyllats i media för att vara mer intuitiv, mer fysisk och mer intensiv än i något annat spel i simulatorgenren. Det viktigaste innovationsområdet för utvecklingsteamet vid Slightly Mad Studios har varit att fånga fysiken och brutaliteten i att köra tävlingsbil i hastigheter över 300 km//h. SHIFT 2 UNLEASHED bygger vidare på den realistiska förarupplevelsen genom att introducera driver’s battle, som ytterligare förstärker den autentiska och basala känslan av kraft och fart, och förvandlar grundläggande racing till en kamp om herraväldet mot andra spelare, och till och med mot själva tävlingsbanan. SHIFT 2 UNLEASHED, kommer att placera spelarnas hjärta i halsgropen medan de greppar hårt i spelkontrollen och upplever vansinniga farter ur förstapersons-cockpitvy. Spelet pressar gränserna till det yttersta för att kunna erbjuda genrens mest realistiska och intensiva racingupplevelse. SHIFT 2 UNLEASHED beräknas få svensk premiär under våren 2011 och den första trailern från spelet ingår som bonusinnehåll i det nyligen släppta Need for Speed Hot Pursuit.

“SHIFT 2 UNLEASHED omdefinierar engagerande racing genom att mixa känslan av att riva upp asfalt i galna farter med den känslosamma upplevelsen av tävlingsinriktad kamp”, berättar Marcus Nilsson, Executive Producer, SHIFT 2 UNLEASHED. “Vi har även ett nära samarbete med verkliga förare för att försäkra oss om att SHIFT 2 UNLEASHED fångat deras upplevelse och att spelet blir den nya normen inom autentisk racingaction”.

SHIFT 2 UNLEASHED har en massivt uppgraderad grafik som sätter förarna i centrum av all racingaction. Det innovativa hjälmkameraperspektivet simulerar den fysiska upplevelsen av att köra bil i över 300 km/h, den exalterande upplevelsen av nattracing, och den autentiska nedbrytningen av både bilar och banor. Det här är morgondagens simulator för dagens adrenalinstinna förare. SHIFT 2 UNLEASHED erbjuder även nästa generations Need for Speed Autolog – det banbrytande nätverket som kopplar samman vänner i episka head-to-head-race och jämför spelarnas statistik för att skapa ultimat social racing."

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30
Johans bild

Trevligt. Det enda bra och roliga NFS spelet. Självklart köp till PCn.

Make.Senses bild

Shift var väl faktiskt ganska bra, eller?
Jag har aldrig prövat, jag vill men det har aldrig blivit av.
Får väl pröva tvåan när det kommer. :bigsmile:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.