NHL 14 får släppdatum och trailer

Nyhet - Multi - tis 16 april 2013, kl 08.35

Inget år utan ett nytt NHL-spel. Återigen är det september som gäller avslöjar EA i ett pressmeddelande. Närmare bestämt den 12 september. I nästa spel utlovas en förbättrad tacklings och fysikmotor, samma som återfinns i Fifa-serien, någonting man kallar one touch-dribblingar, ny fighting-teknologi hämtad från spelserien Fight Night och dessutom så har man filat på fjolårets stora nyhet - True Performance Skating, och gjort skridskoåkningen snabbare och mer responsiv. Vi finner också en förlängning av Be a Pro-läget där man numera kommer att kunna uppleva proffslivet även utanför rinken.

“Vi är mycket stolta över NHL-seriens innovationshistoria på nuvarande konsolgeneration och i år förstärker vi den ytterligare genom att hämta teknologi från FIFA och Fight Night-serierna”, berättar Dean Richards, General Manager, NHL, EA SPORTS. “Med hjälp av EA SPORTS främsta teknologi har vi skapat det bästa spelet vi kunde föreställa oss, och fansen kommer att känna NHL-hockeyns fart, skicklighet och aggression som aldrig tidigare”.

NHL 14 är utannonserat till Xbox 360 och Playstation 3.

Switch-peppen är hög! 10/25/2016 - 14:59
Tobias Jensens bild

Har de tro tagit inspiration från Bioware och gjort dialogträ inför intervjuer utanför rinken. "Nä, men jag tycker vi gjorde en bra insatts idag" - "Alltså domaren är ju dum i huvudet!" - "Att vinna är ju inte allt" - "Jag blev sjukt distraherad av publiken som luktade banan!".

Andreas Ljungströms bild

Tobias Jensen skrev:
"Nä, men jag tycker vi gjorde en bra insatts idag" - "Alltså domaren är ju dum i huvudet!" - "Att vinna är ju inte allt" - "Jag blev sjukt distraherad av publiken som luktade banan!".

Haha! Det vore ju rätt awesome. Faktiskt.

NBA2K3 gjorde det där rätt bra med sponsorkontrakt, hålla kontakt med fans på sociala medier och så vidare. Samtidigt finns det stor risk att man tröttnar. Jag förmodar att det går att stänga av precis som med mycket annat i Be a Pro-läget som det ser ut just nu.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.