Nylanseringen av LOTRO skjuts upp

Nyhet - PC - tors 9 september 2010, kl 12.06

Den förestående nylanseringen av Lord of the Rings Online, med fokus på gratisklient och mikrotransaktioner som ny betalningsmodell, här i Europa har skjutits upp. Skälet anges vara att Codemasters behöver mer tid för anpassa sig för den förmodade ökade servertrafik gratis-modellen lär medföra. Något nytt datum för lanseringen har ännu inte specificerats.

Den nya versionen av LOTRO kommer att erbjuda tre typer av spelarkonton: Gratis-, Premium- och VIP-konto. Premium-konto får per automatik den som handlar via mikrotransaktionssystemet FRee-To-Play-Store, medan VIP-konto är för de som fortsätter vilja betala månadsavgifter. Skillnaderna mellan kontotyperna är många och påverkar inte bara mängden karaktärer man får ha utan även mängden max guld man får äga, auktionsmöjligheter samt huruvida man kan delta i Monster Play eller inte. En full lista på skillnaderna finns här.

Inte nog med att ingenting är bra eller dåligt, om inte tänkandet gör det så; utan ingenting är någonting alls, förutom i den utsträckning tänkandet har gjort det. 10/01/2012 - 22:04
Trazhs bild

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :cry:
Hade ju sett fram emot det! :tired:

Azoghs bild

Det som verkar vara boven i dramat är inte server-load utan att affären inte ännu funkar ordentligt. Dom har enorma problem med att folk förlorar sin köpta points i USA och att inte quest-paket läggs till trots att affären registrerar dem som inköpta. Innan dom lyckats fixa en hotfix/patch till det problemet i US-klienten, tvivlar jag på att Codies vill släppa uppdateringen här i Europa.

Personligen väntar jag hellre en vecka eller två, om det innebär en mindre buggig lansering. Däremot verkar jag vara en av dom enda som tänker så, med tanka på allt gnäll i officiella lotro-forumet just nu.

Johan Eklunds bild

Klassiskt fall av "skyll på infrastrukturproblem istället" alltså?

Mathias Novaks bild

Den som väntar på något gott.

Trazhs bild

verkar vara flera här som är intresserade av spelet? Kanske borde göra en tråd om det, hm ;o

Jesper Orshammars bild

Kul att det verkar vara fler som aktivt spelar/är intresserade av Lord of The Rings Online här på Skillpoint! Håller med Trazh om att en lotro-tråd skulle vara intressant och nyttigt.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.