Onlive kommer till Ouya

Nyhet - Android - fre 27 juli 2012, kl 23.50

Det är nu officiellt att Ouya kommer att ha stöd för Onlive och alltså kunna streama "hundratals toppspel" om man väljer att tro på Bruce Grove, på Onlive. I dagsläget betyder det här väldigt lite för oss i Sverige då Onlives tjänster endast är tillgängliga i USA, Kanada och Storbritannien. För att blidka backarna på kickstarter en smula har man vidare gått ut med en bild på hela handkontrollen - även om knapparna fortfarande bara är generiska ringar för tillfället.


Fruktstund! 01/02/2014 - 16:00
Daniel Jonssons bild

På tal om Ouya. Det finns anledning till att vara skeptisk till konsollen: http://penny-arcade.com/report/editorial-article/the-reality-of-the-ouya...
Kan det vara en ny Gizmondo? :p

Starfighter Johanssons bild

Visst finns det anledningar att vara skeptisk, men de anledningarna bygger på spekulationer så de borde tas med en nypa salt lika väl som konsolen själv. Vi får se, helt enkelt. :)

Inlägget verkar förresten vara både ganska enkelt att motargumentera (på samma spekulativa bas - se t.ex. Mortdeus svar på sidan) och lite för inaktuellt då bland annat handkontrollen är så gott som klar.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.