Rykte: World of Warcraft: Cataclysm släpps i november

Nyhet - PC - mån 13 september 2010, kl 10.25

World of Warcraft-fokuserade nyhetssajten Mmo-champion.com hävdar att de känner till det datum då Blizzard planerar att släppa nästa expansion till det stora onlinerollspelet. Enligt sajten släpps World of Warcraft: Cataclysm den första veckan i november.

Även om ingenting har bekräftats från Blizzard själva har Mmo-champion.com en lång historik av ryktesstartande som visat sig vara sanna. Bland annat var det Mmo-champion.com som första gången avslöjade att de nya spelbara raserna i Cataclysm är Worgens och Goblins.

Det enda som egentligen bör kunna ändra på ryktets sanningshalt är om Blizzard beslutar att de behöver mer tid för att slutföra arbetet med expansionen, och innan Blizzard själva har avslöjat ett datum kan vi inte vara helt säkra. Men om allt vill sig väl kommer Azeroth att förändras för all framtid tidigt i november.

farfarsparadoxen.se || ettglasjuice.se 10/12/2013 - 11:18
Strafers bild

HerrOlssons bild

Great! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Saiforks bild

Känns väldigt uppenbart efter blizzcon plus att det var november release förra året nära julhandeln osv. Det värkar som alla blizzards tankar går ihop på något sätt:)

Fleischers bild

Hoppas det kommer till våren, finns tillräckligt att spela till jul.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.