Säsongspremiär av Radio Speltorsk!

Nyhet - Multi - tors 11 april 2013, kl 08.23

Vi på Skillpoint gillar speltorskarna. Konstigt vore det annars eftersom de två programvärdarna faktiskt figurerar här på sidan i egenskap av redaktör och chefredaktör. Sen ska vi ärlighetens namn säga att podden är ganska bra också. Därför vill vi passa på att slå ett slag för dagens säsongspremiär som du kan avnjuta här direkt på Skillpoint under vår podradio-kategori eller på torskarnas egna hemsida.

Radio Speltorsks hemsida skrev:
The Speltorsk is back! Vi kickar igång säsongen med traditionsenliga spelintryck, och med ett så långt uppehåll så staplas de formligen på hög. Devil May Cry, Battlefield 4, XCOM, Year Walk, FTL, Tomb Raider, Little Inferno, Dust: An Elysian Tail – det var typ hälften. Hoppar ni gillar spel. Det gör vi!

Fakta om Radio Speltorsk: Radio Speltorsk släppte sitt första avsnitt i juli 2007 och är en av Sveriges absolut äldsta podcasts om spel. Under resans gång har de hunnit med att tillverka 179 stycken "vanliga" avsnitt och nästintill lika många bonuspoddar av olika slag. Dessutom har de avverkat flertalet liveavsnitt, arrangerat spelträffar, publicerat årliga julkalendrar i form av Guldtorsken, och programmet har laddats ner fler än 120 000 gånger.

Redaktionen på Skillpoint gillar spel. Sen gillar de att skriva om spel också. Vissa gillar även film. Men få gillar att få fyra fingrar avbitna av en jättestor dront med personlighetsklyvning. 10/13/2011 - 08:24

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.