Skillpod 005 handlar om FPS

Nyhet - Multi - ons 13 oktober 2010, kl 15.17

Först och främst ursäktar vi oss för den sena utannonseringen, det har varit mycket att göra även denna vecka och just detta har fallit mellan stolarna. Men till saken: Veckans avsnitt av Skillpod kommer handla om de tre stora FPS-släppen som vi får ta del av under denna höst.

Först ut var som bekant Halo: Reach, nyligen släpptes Medal of Honor och om några veckor är Call of Duty: Black Ops på tur. Vi som kommer debattera i detta ämne är Anders Brunlöf, Lars Jensen och Gustav Granlund. Givetvis vill vi också veta vad ni tycker och tror.

Vilket spel kommer vara den stora vinnaren när vi pratar om dessa spel om något år? Finns det plats för så här många likartade spel? Vilket föredrar ni och varför? Skriv era svar här bland kommentarerna, i vår forumtråd eller maila oss på skillpod@skillpoint.se.

Glöm inte heller bort vår röstbrevlåda som vi har på Skype. Vill ni tala in veckans intro-jingel, eller bara lämna ett röstmeddelande till programmet och veckans gäster, så ring upp vår användare skillpoint_swe och tala in ett meddelande.

Vi hörs på måndag! :beer:

Noxs bild

En sak jag är nyfiken på är cod: black ops är det något nytt i detta spelet känns som cod serien har gort samma sak ett par spel nu. Känns som om dom gör olika teman varje spelsläpp så tex om du gillar andra världskrig köp world at war, gillar du nutids shooter köp mw2 gillar du att slåss i djunglen köp black ops...

VodkaCitrons bild

Det enda FPS jag verkligen gillat och satt mig in i är Counterstrike 1.6 och Unreal Championship :)

Kletets bild

Det roliga med det hela är väl att alla tre spelen egentligen har stampat samma jord i snart tio år, även fast alla tre vill anse sig som nyskapande. :bigsmile:

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.