Skillpoint letar tillökning!

Nyhet - Multi - mån 3 oktober 2011, kl 15.49

Skillpoint växer så det knakar och vi behöver därför utöka redaktionen med ytterligare en underbar man eller kvinna (eller mankvinna, kvinnoman, eller odefinierad så vi inte diskriminerar någon reds. anm.) som kan bidra med engagemang, glädje och kärlek till spel. Det viktigaste för oss är att Du är engagerad, idérik och aningen tokig, då passar Du direkt in i världens bästa redaktion (enligt opublicerad och ej genomförd undersökning från SOM-institutet, men ask anyone om Du inte tror på oss!, reds. anm.).

Det Du har att erbjuda är alltså engagemang, idéer och vilja att forma Skillpoint. Sajten är fortfarande ung och formbar, till skillnad från många av de nuvarande redaktionsmedlemmarna (nu tänker kanske alla på Johan, men han är faktiskt... och han har även... ok, det är nog Johan vi tänker främst på, reds. anm.). Det Skillpoint kan erbjuda Dig är stöd i livskriser, tvångsförvaltning av fastigheter och möjligheten att skriva, eller tala, för en bred publik. Vi hjälper varandra att utvecklas, att hitta vår egen nisch, vare sig det är retro, rollspel eller spel med tokiga djur som gör äckliga saker med munkar. Vi skriver för att vi älskar det!

Nu tror Du kanske att Du kommer att bli rik och känd genom att skriva för Skillpoint och så är det (om man mäter kändisskap och rikedom på lite annorlunda sätt, reds. anm.)! Det finns alltså ingen anledning att inte skriva en speltext, skicka den till info@skillpoint.se och sedan ha tillit till din förmåga att charma och övertyga oss om att det just är Du som ska bli det femte hjulet i en annars välfungerande redaktion.

Vi älskar Dig redan! <3

Redaktionen på Skillpoint gillar spel. Sen gillar de att skriva om spel också. Vissa gillar även film. Men få gillar att få fyra fingrar avbitna av en jättestor dront med personlighetsklyvning. 10/13/2011 - 08:24
VodkaCitrons bild

Skicka alla anime relaterade spel till mig, eller allmäna PS3-spel som ni inte riktigt har lust att lira ;) Jag har ju himla massa tid över för sånt här :p Men jag brinner inte för att skriva seriöst så pass mycket att jag kan göra det regelbundet ^^

Linnea Hummels bild

Alla söker! Vi älskar er ju redan!

Sundance Kids bild

Hade jag kunnat skriva, hade jag sökt. Jag får bli kvar som en vanlig användare ett tag till.

Oscars bild

Innan jag sätter mig ner och skriver en text har jag en fråga: I vilken stad utgår redaktionen ifrån, så att säga?

Sebastian Magnussons bild

Oscar skrev:
Innan jag sätter mig ner och skriver en text har jag en fråga: I vilken stad utgår redaktionen ifrån, så att säga?

Redaktionen är spridd över landet, och det är så gott som inga som bor på samma plats som någon annan. Vårt säte och centrum är dock i Stockholm. Mest för att jag bor där. Och lite kanske för att det är där alla pressevents äger rum.

Cicters bild

hm, det här låter lite för bra för att vara sant.

Så om jag fattat det hela rätt, så är det bara att skriva in en speltext (i vilken bemärkelse?)till angedd mail-address och ha lite tur? Awesome!

Sebastian Magnussons bild

Cicter skrev:
en speltext (i vilken bemärkelse?)

En som du känner dig nöjd med!

KidCactuss bild

Hen heter det. :p

Det finns ju nya lysande stjärnor på andra sajter som skriver gryyyyyyyymt bra, kanske kan lockas över hit? För är det något som saknas på GP så är det nyheter om "upp och ned skjutare", "racketer" och mellanslag före utropstecken !

VodkaCitrons bild

Sebastian Magnusson skrev:
Mest för att jag bor där.

Så vart i Stockholm har du flyttat till? Lägenhet på Östermalm? ^^

Sebastian Magnussons bild

VodkaCitron skrev:
Så vart i Stockholm har du flyttat till? Lägenhet på Östermalm? ^^

Japp, faktiskt! Dock en studentlägenhet, 17 kvadrat på 2 personer. Så lite trångt ÅÅ

VodkaCitrons bild

Sebastian Magnusson skrev:
Så lite trångt

Lite är förnamnet. Men grattis, nu är du numera en 08:a stereotyp, Mr.Östermalm ^^ Kanske råkar på varandra inne på Webhallen eller liknande :) Nu slipper du också köra till GameX och sova i bil om du nu ska dit igen :p

Matte_s81s bild

Hade jag haft mer tid hade jag gärna skrivit hos er på skillpoint :)

Strafers bild

Anlita Oskar Skog så det blir lite ordning och reda.

Wait what...?

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.