Skillpoint söker ny skribent!

Nyhet - Multi - tis 19 april 2011, kl 10.46

Skillpoint växer så det knakar och vi behöver därför utöka redaktionen med ytterligare en underbar man eller kvinna (eller mankvinna, kvinnoman, eller odefinierad så vi inte diskriminerar någon red. anm.) som kan bidra med engagemang, glädje och kärlek till spel. Det viktigaste för oss är att Du är engagerad, idérik och aningen tokig, då passar Du direkt in i världens bästa redaktion (enligt opublicerad och ej genomförd undersökning från SOM-institutet, men ask anyone om Du inte tror på oss!, red. anm.).

Det Du har att erbjuda är alltså engagemang, idéer och vilja att forma Skillpoint. Sajten är fortfarande ung och formbar, till skillnad från många av de nuvarande redaktionsmedlemmarna (nu tänker kanske alla på Johan, men han är faktiskt… och han har även… ok, det är nog Johan vi tänker främst på, red. anm.). Det Skillpoint kan erbjuda Dig är stöd i livskriser, tvångsförvaltning av fastigheter och möjligheten att skriva, eller tala, för en bred publik. Vi hjälper varandra att utvecklas, att hitta vår egen nisch, vare sig det är retro, rollspel eller spel med tokiga djur som gör äckliga saker med munkar. Vi skriver för att vi älskar det!

Nu tror Du kanske att Du kommer att bli rik och känd genom att skriva för Skillpoint och så är det (om man mäter kändisskap och rikedom på lite annorlunda sätt, red. anm.)! Det finns alltså ingen anledning att inte skriva en speltext, skicka den till info@skillpoint.se och sedan ha tillit till din förmåga att charma och övertyga oss om att det just är Du som ska bli det femte hjulet i en annars välfungerande redaktion.

Vi älskar Dig redan! <3

Redaktionen på Skillpoint gillar spel. Sen gillar de att skriva om spel också. Vissa gillar även film. Men få gillar att få fyra fingrar avbitna av en jättestor dront med personlighetsklyvning. 10/13/2011 - 08:24
TTVs bild

I lol'd at the text.

Reyqunes bild

Cleverbot kanske?

Lars Jensens bild

Reyqune skrev:
Cleverbot kanske?

Han/hon/den/det suger och verkar inte kunna så bra svenska.

VodkaCitrons bild

Jag skulle ju ha en del att ge :) Är ju någorlunda tokig och min spelsmak e rätt så unik här på sidan. Dock, så är mitt skrivkunnande väldigt lågt ^^ Så... pass!

Und3rtak3rs bild
Noxs bild

När är sista dagen man kan skicka in ?

Lars Jensens bild

Nox skrev:
När är sista dagen man kan skicka in ?

Finns väl egentligen ingen sådan. Men vi tittar på ansökningarna när de kommer in och hittar vi någon vi känner verkar rätt så tar vi in personen på prov, men man kan ändå skicka in efter det. Men vi tar inget beslut förrän efter påsk, så fram till söndag kanske vi kan säga?

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.