Syndicate blir en förstapersonsskjutare

Nyhet - Multi - fre 6 augusti 2010, kl 10.52

Anrika spelserien Syndicate har legat på is ett tag, men varumärkesregistreringar har länge antytt att en återupplivning är på gång i regi av svenska utvecklarna Starbreeze. Källor nära Starbreeze som Skillpoint har talat med bekräftar detta, men de avslöjar också att det nya spelet går ifrån seriens taktiska rötter och istället blir en förstapersonsskjutare.

En annan klassisk strategiserie, X-Com, har också en FPS-uppföljare på gång vilket har bemötts av ganska blandade känslor hos seriens anhängare. Vad säger ni läsare om Syndicate som skjutare?

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30
Strafers bild

Starbreese håller ju till där jag bor. 8)

Kletets bild

Det gick ju bra för Fallout 3 och FPS säljer så, varför inte? :)

UfU__Xs bild

Lite tråkigt, fps finns det alldeles för mycket av och strategi/taktikspel av den här typen finns det alldeles för lite av idag. :tired:
Men det kommer säkert bli "kompetent", precis som Starbreeze:s andra titlar.

Aftonstjaernas bild

Är det bara FPS som säljer i dag? Jag tror det, vet att min lillebror på 14 inte spelar något annat än FPS. Känns som att det bara är FPS som gäller nu och i framtiden. Och då gärna till konsol då för att göra saken ännu värre.

Hoppas det blir bra ändå dock!

Sundance Kids bild

Riktigt synd att de inte vågar satsa på originalkonceptet. Som ovan talare instämmer jag i att det finns för lite strategi/taktikspel av Syndicate typen och alltför många FPS.

Rymdyoghurts bild

Synd, ja. Inte så förvånande dock. Att få strategispel att fungera på konsol är väl en chansning och utmaning som få vågar ta sig an. Är ju på konsol pengarna finns att hämta, så de väljer väl den säkra vägen. Om det nu är säkert att göra ett FPS, det finns ju en uppsjö att välja mellan redan och det tycks aldrig ta slut. Får se hur Starbreeze fungerar utan Högdahl & co, är ju trots allt rätt kompetent folk som lämnat dem.

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.