Trailer och info om Worms Reloaded

Nyhet - PC - fre 30 juli 2010, kl 14.03

Team 17 är igång igen och den 26 augusti släpps deras nya Worms Reloaded, bland annat via Steam. Vid sidan om 65 uppdrag för den ensamma spelaren kommer man i paketet att få ett nytt läge kallat Bodycount där en aldrig sinande ström fiender ska förgöras, en variant av ett typiskt Survival-läge. Dessutom kommer flera andra lägen att finnas med, bland annat Forts och Rope Racing.

Spelet kommer även att låta dig forma och pyssla med allt från maskar, gravstenar, titlar och banor, som du dessutom kan dela med vänner över nätet. Spelet kommer självklart även att innehålla ett flerspelarläge för upp till fyra spelare lokalt eller över nätet, samt nya vapen som Buffalo of Lies och en elektromagnet.

Spelet kommer att krängas för runt 200 kronor men förbeställer du från Steam kan du spara några kulor. Är spelet värt det? Det vet vi inte än, men räkna med en recension här på Skillpoint.

Här nedan finna även en trailer från spelet.

Ni no Kuni blir nog det spelet jag kommer lägga ner mest tid på i år. 01/21/2013 - 11:11
VodkaCitrons bild

Riktigt nice uppgradering på Armageddon. Häftigare vapen, snyggare grafik och bättre mapmaker. Skulle vilja ha detta till PS3. Worms är till för att lira med polare, men är nog enklare att få ihop ett gäng framför tven där man skjutsar runt en kontroll än att försöka hitta polare genom Steam att spela med ^^

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.